WSOY-konserniin kuuluva Docendo Group on tehnyt huomattavan kaupan Nordean kanssa verkkovälitteisestä Simultan Open -koulutusratkaisustaan. Nordea lisensoi Simultan Openin Suomen ja Ruotsin vähittäispankkien (Merita Pankin ja Nordbankenin) palveluksessa työskentelevien 18 000 henkilön käyttöön. Pankkien intranetien kautta tapahtuva vuorovaikutteinen tietotekniikkakoulutus on tarkoitus aloittaa tammi-helmikuun aikana.

Docendo Finlandin toimitusjohtaja Mika Sahlman pitää Nordean kanssa tehtyä kauppaa merkittävänä päänavauksena verkkovälitteisten koulutusratkaisujen alalla, sillä tiettävästi vastaavan suuruista yksittäistä tilausta ei ole aiemmin tehty Pohjoismaissa.

Simultan Open on web-selainpohjainen, vuorovaikutteinen koulutusratkaisu, jonka avulla yritykset, oppilaitokset ja yhteisöt voivat kouluttaa työntekijöitään käyttämään tehokkaammin esimerkiksi toimisto-ohjelmia. Simultania voidaan käyttää intranetin, internetin ja lähiverkon kautta tai cd-romina.

Docendo Group on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkakustantamo ja yksi pohjoismaiden johtavista toimijoista verkkovälitteisen IT e-learningin alueella.