Mobiiliportaali 2ndheadissa avattu Paras Reitti -tekstiviestipalvelu kertoo nopeimman ja helpoimman reitin kahden pääkaupunkiseudulla sijaitsevan kohteen välillä. Palvelun käyttäjä saa reitti- ja aikataulutiedot tekstiviestinä matkapuhelimeensa. Paras Reitti kattaa kaikki YTV:n ja HKL:n joukkoliikennevälineet, eli bussit, lähiliikenteen junat, metron ja raitiovaunut sekä Suomenlinnan lautan.

Reitti- ja aikataulutiedot tilataan lähettämällä tekstiviesti: pr lähtöosoite kaupunki, kohdeosoite kaupunki numeroon 16582. Esimerkiksi: pr pajutie 25 espoo, vironkatu 2 helsinki. Vastauksena tuleva tekstiviesti sisältää seuraavan mahdollisen lähdön tiedot reitille lähtöosoitteesta kohdeosoitteeseen. Viesti sisältää selkeät ohjeet aikatauluista, pysäkeistä, liikennevälineistä ja mahdollisista vaihdoista.

Paras Reitti -palvelu toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella ja palvelee joukkoliikennevälineillä matkustavia 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelu toimii Soneran, Radiolinjan ja Telian liittymissä.

Palvelun hinta on 3,65 mk/haku. Maksu peritään puhelinlaskun yhteydessä.

Paras Reitti -palvelun tuottaa älykkäisiin mobiili- ja paikkatietopalveluihin erikoistunut Dipec Oy. Palvelu laajenee vuoden vaihteeseen mennessä kattamaan koko Suomen.

2ndheadissa on lisäksi tarjolla Linjapalvelu, joka kertoo pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen linjakohtaiset lähdöt seuraavan tunnin ja edellisten 30 minuutin ajalta. Palvelun hinta on 2,92 mk/haku.