Sanoma Tech&Data on mediayhtiö Sanoman teknologiaorganisaatio, joka työllistää yli 100 IT- ja data-asiantuntijaa ympäri Suomen.

Vastaamme mm. Ilta-Sanomien, Helsingin Sanomien, Nelonen Median ja kymmenien muiden Suomen johtavien mediabrändien digitaalisten palveluiden kehityksestä ja innoivoinnista varmistaen samalla liiketoimintaprosessien toimivuuden. Asiantuntijamme varmistavat myös infrastruktuurin ja liiketoimintasovellusten luotettavan toiminnan ja jatkuvan kehityksen.

Kehittämillämme kuluttaja- ja mainosliiketoiminnan palveluilla on miljoonia käyttäjiä ja saamme olla tukemassa yhteiskunnallisesti merkittävää journalismia. Data on tekemisessämme keskiössä.

Sovellamme joustavaa työkulttuuria ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä etänä – myös normaalioloissa. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien ja koulutustarjonnan kautta. Pääset osaksi huippuluokan kehittäjä- ja datatiimiämme Tampereella ja Helsingissä.

Tule töihin keskelle nopeasti kehittyvää mediatoimialaa. Palkkaamme yli 10 devaajaa työskentelemään palveluidemme kehityksessä.

Katso kaikki avoinna olevat tehtävät täältä

Esimerkkejä palveluistamme

Helsingin Sanomat
Helsingin Sanomat
Ilta-Sanomat
Ilta-Sanomat
Aamulehti
Aamulehti

Pohjoismaiden suurin tilattava sanomalehti Helsingin Sanomat on laatujournalismin ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijä. Helsingin Sanomat kertoo uutisten ja ilmiöiden taustat, syyt ja seuraukset. Kotiin tilattava painettu Hesari sekä digitaalinen Hesari vievät joka päivä tuoreiden uutisten ja puheenaiheiden pariin. Hesarin lukeminen on aina myös lukuelämys: Hesarin digitaaliset artikkelit HS.fi:ssä ja HS:n sovelluksessa sisältävät maan parasta datajournalismia, kuten päivittyvää grafiikkaa ja ainutlaatuista visualisointia.

HS.fi

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia, suurin iltapäivälehti sekä verkon ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja, jonka sisältöjen parissa viihdytään vuorokauden ympäri. IS luo päivän puheenaiheet kertomalla uutiset ensimmäisenä mobiilissa ja verkossa sekä tarjoamalle oivaltavia näkökulmia uutisten takaa.

Ilta-Sanomat

Aamulehti tuo päivään tuoreiden uutisten lisäksi tunnelmia ja tarinoita, seitsemänä päivänä viikossa. Kun Pirkanmaalla tapahtuu, kerromme siitä ensimmäisenä. Aamulehti laittaa maailman luettavaan pakettiin, tuo vinkkejä arkeen ja kotiin, matkoja maailmalle ja uusia näkökulmia ihmissuhteisiin. Tilaajan käytössä ovat myös kaikki aamulehti.fin sisällöt sekä Aamulehden uutissovellus. Lisäksi torstain lukupaketin kruunaa kaupunkilehti Moro.

Aamulehti

Ruutu
Ruutu
Supla
Supla

Ruutu on Nelonen Median videopalvelu, joka tavoittaa keskimäärin miljoona eri päätelaitetta viikossa. Ruudusta voi katsoa lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia tv-ohjelmia veloituksetta. Ruutu+-tilauksella valikoima täydentyy Ruudun alkuperäissarjoilla, kattavalla elokuvakirjastolla, lastenohjelmilla, kansainvälisillä huippusarjoilla ja laatudokumenteilla. Tilaajat nauttivat myös yksinoikeudella runsaasta kotimaisesta urheilutarjonnasta kansainvälisiä huippuotteluita unohtamatta.

Ruutu

Supla on Suomen monipuolisin äänikirja-, podcast- ja radiopalvelu. Kuuntele samassa palvelussa kaikki suomalaiset äänikirjat, isoimmat podcastit ja Nelonen Median radioiden lähetyksiä sekä radio-ohjelmien parhaita paloja. Tarjolla on myös Sanoman muiden medioiden, kuten Helsingin Sanomien ja Me Naisten sisältöjä, kuin myös vain Suplaa varten tuotettuja ohjelmia, Supla-alkuperäissarjoja.

Supla