Sanoma Oyj, Johdon liiketoimet, 4.3.2024 klo 19.30

Sanoma Oyj - Johdon liiketoimet

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Rob Kolkman
Asema: Toimitusjohtaja
Liikkeeseenlaskija: Sanoma
LEI: 743700XJC24THUPK0S03

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 54437/8/6
____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2024-03-04
Kauppapaikka ei sovellu
Instrumenttityyppi: OSAKE
ISIN: FI0009007694
Liiketoimen luonne: OSAKEPALKKION VASTAANOTTAMINEN

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 27 384 Yksikköhinta: N/A

Liiketoimien yhdistetyt tiedot (1):
Volyymi: 27 384 Keskihinta: N/A

Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä. Vastuullisuusstrategiamme avulla vahvistamme positiivista vaikutustamme yhteiskuntaan ja minimoimme ympäristöjalanjälkeämme. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin ja allekirjoittaneet YK:n Global Compact −aloitteen.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme kahdessatoista Euroopan maassa ja työllistämme yli 5 000 ammattilaista. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli n. 1,4 miljardia euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 12,6 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa sanoma.com/fi.