Sanoma Oyj, pörssitiedote, 4.3.2024 klo 19.15

Sanoma luovutti omia osakkeitaan osana 20212023 osakepalkkiojärjestelmiä

Sanoma on tänään luovuttanut vastikkeetta yhteensä 214 554 yhtiön hallussa olevaa Sanoma Oyj:n osaketta (verojen maksun jälkeen) 184 konsernin työntekijälle osana yhtiön pitkän aikavälin osakepalkkiojärjestelmiä. Osakkeet luovutettiin suoriteperusteisen osakepalkkiojärjestelmän 2021−2023 ja ehdollisen osakepalkkiojärjestelmän 2021−2023 perusteella. Lisätietoja osakepalkkiojärjestelmistä on saatavilla osoitteessa sanoma.com/fi.

Luovutuksen jälkeen Sanoman hallussa on 83 491 omaa osaketta.

Lisätietoja

Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, puh. 040 560 5601

Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä. Vastuullisuusstrategiamme avulla vahvistamme positiivista vaikutustamme yhteiskuntaan ja minimoimme ympäristöjalanjälkeämme. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin ja allekirjoittaneet YK:n Global Compact −aloitteen.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme kahdessatoista Euroopan maassa ja työllistämme yli 5 000 ammattilaista. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli n. 1,4 miljardia euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 12,6 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa sanoma.com/fi.