Sanoma Oyj, lehdistötiedote, 7.11.2023 klo 15.30

Kutsu Sanoman pääomamarkkinapäivään 2023

Sanoma kutsuu sijoittajat ja analyytikot vuoden 2023 pääomamarkkinapäiväänsä. Tilaisuus järjestetään Helsingissä ja sitä on mahdollista seurata myös suorana webcast-lähetyksenä.

Päivä:
Keskiviikko 22.11.2023

Aika:
9.00 Rekisteröitymiset ja aamupala
9.30 Esitykset
13.00 Esitykset päättyvät
Buffet-lounas

Paikka
Hotelli Kämp, tapahtumatila Symposion, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki

Webcast:
https://sanoma.videosync.fi/cmd-2023/register

Pääomamarkkinapäivässä Sanoman johto kertoo ajankohtaista tietoa konsernin ja sen kahden liiketoimintasegmentin, Learningin ja Media Finlandin strategiasta, toimintaympäristöstä ja tuloskehityksestä. Tilaisuudessa esiintyvät kaikki Sanoman johtoryhmän jäsenet: Susan Duinhoven (toimitusjohtaja), Alex Green (talousjohtaja), Rob Kolkman (toimitusjohtaja, Sanoma Learning) ja Pia Kalsta (toimitusjohtaja, Sanoma Media Finland). Tilaisuuteen paikan päälle saapuvat vieraat pääsevät lisäksi osallistumaan kahteen oppituntisimulaatioon tutustuen siihen, miten Sanoman painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja hyödynnetään perus- ja toisen asteen opetuksessa.

Esitykset pidetään englanniksi. Jokaisen esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä myös kirjallisesti webcast-alustan kautta. Esitysmateriaali on saatavilla tilaisuuden alussa Sanoman verkkosivuilla osoitteessa sanoma.com/fi/sijoittajat. Nauhoitteet esityksistä julkaistaan sivuilla tilaisuuden jälkeen.

Toivotamme teidät tervetulleiksi vuoden 2023 pääomamarkkinapäiväämme.

Lisätietoja

  • sähköpostilla ir@sanoma.com
  • puhelimitse Sanna Sandvall, talous- ja yritysviestinnän päällikkö, puh. 040 760 0794

Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä. Vastuullisuusstrategiamme avulla vahvistamme positiivista vaikutustamme yhteiskuntaan ja minimoimme ympäristöjalanjälkeämme. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin ja allekirjoittaneet YK:n Global Compact −aloitteen.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme kahdessatoista Euroopan maassa ja työllistämme yli 5 000 ammattilaista. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli n. 1,3 miljardia euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 14,6 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa sanoma.com/fi.