”Pirkanmaalla on yhteisöllinen, osaava ja näkemyksellinen tiimi, ja sen johdossa on nyt hyvä paikka journalistipomolle”, Sanoma Media Finlandin uutis- ja featuremedian liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.


Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi (kuvassa) nimitetään väliaikaisesti myös Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävään.

Sanoma Media Finland avaa haettavaksi Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävän. Tehtävään kuuluu myös Pirkanmaan yhteistoimituksen johto.

”Tampereen alueesta on kehittynyt vetovoimainen kasvukeskus, jossa Aamulehden asema on vahva. Aamulehden digitransformaatio on hyvässä vauhdissa ja journalismi on kunnianhimoista ja omaäänistä”, Sanoma Media Finlandin uutis- ja featuremedian liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.

”Pirkanmaalla on yhteisöllinen, osaava ja näkemyksellinen tiimi, ja sen johdossa on nyt hyvä paikka journalistipomolle”, Putkiranta jatkaa.

Työpaikkailmoitus julkaistaan mahdollisimman pian osoitteessa sanoma.fi.

Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi nimitetään väliaikaisesti myös Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävään.

”Aamulehden ja Pirkanmaan yhteistoimituksessa on erinomaista osaamista ja kova ammattitaito. Minulla on siihen täysi luottamus. Jatkamme normaaliin tapaan kehitystä, jotta tuleva päätoimittaja voi jatkaa työtä saumattomasti”, Lähdeniemi sanoo.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.