Kolmatta kertaa järjestettävän aikakauslehtiviikon teema on löydä jotain uutta, ja tavoitteena on esitellä Suomessa julkaistavien aikakauslehtien runsautta sekä innostaa lukemaan.

Sanoman digilehtiä.png

Nyt on oiva tilaisuus tutustua Sanoman Digilehdet.fi-palveluun, jossa kaikkia lehtiä voi juuri nyt lukea ilman kirjautumista.

Tällä viikolla vietetään aikakauslehtien teemaviikkoa, jonka aikana Sanoman kaikki Digilehdet.fi:n aikakauslehtibrändit ovat luettavissa ilman kirjautumista sunnuntaihin 10. huhtikuuta saakka.

Lukea voi myös Aku Ankkaa 14/22Aku Ankka Klassikkoa 3/22 sekä Aku Ankan Lukuräyhä-taskukirjaa.

Viime vuonna teemaviikko keräsi Digilehdet.fi-palveluun käyttäjiä lähes kolminkertaisesti normaaliin viikkoon verrattuna. Eniten sivukatseluja kertyi Me NaisilleKodin Kuvalehdelle ja Suurelle KäsityölleET puolestaan oli eniten käytetty aloitussivu aikakauslehtiviikon kampanjasivulla.

Sanoman lehtien lisäksi teemaviikkoon osallistuu yli sata muuta suomalaista aikakauslehtinimikettä. Kaikki lehtiä pääsee lukemaan osoitteessa aikakauslehtiviikko.fi.

Kolmatta kertaa järjestettävän aikakauslehtiviikon teema on löydä jotain uutta, ja tavoitteena on esitellä Suomessa julkaistavien aikakauslehtien runsautta sekä innostaa lukemaan.

Aikakauslehtiviikko järjestetään osana valtakunnallista Lukuviikkoa. Lukuviikon muut oppimateriaalit ja tapahtumat ovat Lukuviikon sivuilla.
 

Mikä Digilehdet.fi?


Digilehdet.fi-palvelu sisältää kaikki 14 Sanoman aikakauslehteä sekä lehtien kattavat arkistot, osa lehdistä on luettavissa vuodesta 2011 alkaen. Lehtiä voi lukea myös offlinena.

Sanoman aikakauslehden tilaaja saa Digilehdet käyttöön veloituksetta. Uudet tilaajat saavat tutustua koko palveluun kahden viikon ajan, jonka jälkeen asiakas valitsee, mitä toista lehteä hän haluaa lukea digitaalisesti tilaamansa lehden lisäksi tarjousjakson ajan. Jos tilausta jatkaa tarjousjakson jälkeen, saa asiakas lukea maksutta kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti.

Huhtikuun lopusta alkaen Digilehdet.fi-palvelun voi ostaa myös erikseen.