Hitmix tavoittaa viikossa noin 300 000 kuulijaa ja vakiinnutti vuonna 2021 paikkansa Suomen neljänneksi kuunnelluimpana kaupallisena kanavana 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

Kuvassa ovat Hitmixin iltapäivän juontajat Oku Luukkainen ja Sara Forsberg.

Satakuntalaiset pääsevät osaksi Hitmixin kuulijajoukkoja 1. helmikuuta alkaen.

”Hitmixille tullaan viihtymään, ja on suuri ilo toivottaa mukaan myös Satakunta! Helmikuun ensimmäisellä viikolla Hitmixillä juhlistetaan Porin, Rauman ja Huittisten mukaan tuloa muun muassa pienillä hauskoilla infopätkillä paikkakunnilta”, Hitmixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari kertoo.  

Hitmix tavoittaa viikossa noin 300 000 kuulijaa ja vakiinnutti vuonna 2021 paikkansa Suomen neljänneksi kuunnelluimpana kaupallisena kanavana 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

”Mennyt vuosi oli Hitmixille monellakin tavalla upea. Ohjelmakartan ja vakielementtien eheyttämisen myötä vastavuoroisuus tekijöiden ja kuulijoiden kanssa on noussut ihan uudelle tasolle. Me todellakin teemme tätä yhdessä, ja kuulijoiden ääni kuuluu siinä missä juontajienkin”, Piipari sanoo.

Hitmix soittaa 90- ja 2000-lukujen musiikkia ja viihdettä kanavalla tarjoilevat aamusta iltakuuteen Hitmixin juontajat: Hitmixin Heräämössä ovat Karoliina Tuominen ja Jussi Ridanpää, keskipäivässä Joonas Vuorela ja iltapäivän paketoivat Oku Luukkainen ja Sara Forsberg.

Perjantait on paketoitu Posiperjantaiksi. Päivän kruunaa 90-luvun eurodancen pyhättö Retroradio, jota juontaa itse Mr Retro-Dj Oku Luukkainen.

Lisätiedot: Hitmixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari, petra.piipari@sanoma.com, p. 0408228338

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.