Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 18.3.2020 klo 13:00

Sanoman 25.3. pidettävään yhtiökokoukseen liittyvät ennaltaehkäisevät toimet

Sanoma Oyj on päättänyt useista, 25. maaliskuuta 2020 klo 14 Marina Congress Centerissä Helsingissä järjestettävään varsinaiseen yhtiökokoukseen liittyvistä ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä pienentääkseen koronaviruksen leviämisriskiä.

Toimenpiteet ovat:

  • Kaikkia osakkeenomistajia kannustetaan vahvasti seuraamaan yhtiökokousta verkossa ja käyttämään äänioikeuttaan valtakirjalla. Suosittelemme tätä erityisesti kaikille, jotka kuuluvat riskiryhmiin tai ovat matkustaneet Suomen ulkopuolella 14 vuorokauden aikana ennen yhtiökokousta. Kaikkia, joilla on flunssaoireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle pyydetään ystävällisesti jättämään saapumatta yhtiökokoukseen. Viranomaismääräysten vuoksi paikalle tulevien osallistujien määrää saatetaan joutua rajoittamaan.
  • Yhtiökokous ja kaikki esitykset, mukaan lukien toimitusjohtajan katsaus, pidetään mahdollisimman lyhyinä ja minimivaatimukset täyttävinä
  • Yhtiökokoukseen osallistuvien hallituksen ja johtoryhmän jäsenten määrä on rajoitettu minimiin
  • Ehdotetut uudet, ulkomaalaiset hallituksen jäsenet esitellään etukäteen nauhoitettujen videoiden välityksellä
  • Tilaisuudessa ei tarjoilla kahvia tai virvokkeita eikä jaeta tuotenäytteitä
  • Tapahtumatilan istumapaikkojen väliin jätetään runsaasti tilaa, tarjolla on käsihuuhdetta ja yleiseen siistiyteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kysymyksiä varten on käytössä seisovat mikrofonit.

Lisätietoja ja ohjeita yhtiökokouksen seuraamisesta verkkolähetyksen kautta sekä valtakirjan antamisesta on saatavilla yhtiön verkkosivuilla https://sanoma.com/fi/sijoittajat/hallinnointi/yhtiokokous/.

Sanoma tarkkailee koronavirustilanteen kehittymistä päivittäin, noudattaa Suomen viranomaisten suosituksia ja päätöksiä sekä päivittää tässä tiedotteessa kuvattuja toimenpiteitä tarvittaessa.

Lisätietoja
Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, p. 040 560 5601

Sanoma

Sanoma on oppimisen ja median edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja, tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.

Tänään toimimme kymmenessä maassa, mm. Suomessa, Hollannissa ja Puolassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 900 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 3 500 ammattilaista. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.