Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 23.11.2020 klo 15.00

Kutsu Sanoman virtuaalisen pääomamarkkinapäivään 2020

Sanoma kutsuu sijoittajat ja analyytikot virtuaaliseen pääomamarkkinapäiväänsä 2020.

Päivä:                Tiistai 8.12.2020
Aika:                  14.00 – n. 16.00
Webcast:           https://sanoma.videosync.fi/2020-cmd

Pääomamarkkinapäivässä yhtiön johto kertoo ajankohtaista tietoa konsernin ja sen kahden liiketoimintasegmentin, Learningin ja Media Finlandin, strategiasta ja taloudellisesta kehityksestä. Tilaisuudessa esiintyvät kaikki Sanoman johtoryhmän jäsenet: Susan Duinhoven (toimitusjohtaja), Markus Holm (talous- ja operatiivinen johtaja), Rob Kolkman (toimitusjohtaja, Sanoma Learning) ja Pia Kalsta (toimitusjohtaja, Sanoma Media Finland).

Esitykset pidetään englanniksi. Jokaisen esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä kirjallisesti webcast-alustan kautta. Esitysmateriaali on saatavilla tilaisuuden alkaessa Sanoman verkkosivuilla osoitteessa www.sanoma.com/fi/sijoittajat. Nauhoitteet esityksistä julkaistaan sivuilla tilaisuuden jälkeen.

Toivotamme teidät tervetulleiksi virtuaaliseen pääomamarkkinapäiväämme 2020.

Susan Duinhoven
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

  • sähköpostilla ir@sanoma.com
  • puhelimitse Sanna Sandvall, talousviestinnän päällikkö, 040 7600 794

Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme Euroopassa.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme yhdessätoista Euroopan maassa ja työllistämme lähes 4 500 ammattilaista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 900 miljoonaa euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 14,8 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.