Sanoma Oyj, lehdistötiedote, 26.6.2018 klo 17.00

Sanoma on kasvattanut omistusosuuttaan hollantilaisessa datamarkkinointi- ja takaisinmaksupalvelu Scoupyssa

Sanoma on kasvattanut omistusosuutensa 95 %:iin hollantilaisessa datamarkkinointi- ja takaisinmaksupalvelu Scoupyssa aiemmasta 72 %:sta. Scoupy sopii strategisesti hyvin yhteen Sanoman verkkouutisten ja datan liiketoiminnan kanssa, jolla on vahva asema Hollannin markkinoilla.

Scoupyn liikevaihto oli n. 7 milj. euroa vuonna 2017. Jäljellä oleva 5 %:n omistusosuus jää Scoupyn perustajaosakkaiden omistukseen. Perustajaosakkaat jatkavat Scoupyn palveluksessa keskittyen liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja
Sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja Kaisa Uurasmaa, puh. 040 560 5601

Sanoma

Sanoma on median ja oppimisen edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä, yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja ja autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja.

Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Puolassa, Belgiassa ja Ruotsissa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 1,4 miljardia euroa ja työllistimme yli 4 400 ammattilaista. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Scoupy

Scoupy tuo kuluttajat, valmistajat sekä vähittäiskaupan yhteen. Se tarjoaa kuluttajille yhteisön ja kulutustavaroille kauppapaikan sekä kerää ostoihin liittyvää arvokasta dataa. Scoupyn mobiilisovellusta on ladattu 1,2 miljoonaa kertaa ja siihen on tallennettu yli 3,6 miljoonaa ostokuittia. Scoupy tavoittaa yli miljoona ihmistä kuukaudessa.