Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 6.9.2018 klo 8.30


Rob Kolkman nimitetty Sanoma Media Netherlandsin toimitusjohtajaksi

Rob Kolkman (45) on nimitetty Sanoma Media Netherlandsin toimitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Hän raportoi Sanoma Oyj:n toimitusjohtaja Susan Duinhovenille ja on Sanoman johtoryhmän jäsen.

Rob Kolkman siirtyy Sanomalle Reed Business Informationista (RBI), joka on osa maailmanlaajuista informaatio- ja data-analytiikkakonserni RELX Groupia. Hän on toiminut RELX Groupissa useissa johtotason tehtävissä ja on tällä hetkellä RBI:n konsernijohtaja. Aiemmin hän oli Hollannin RBI:n toimitusjohtaja vastuullaan laaja valikoima verkkodataratkaisuja ja aikakauslehtiä.

“Sanoman vahvojen brändien kattava valikoima tavoittaa yli 80 % hollantilaisista joka kuukausi. Painetut lehdet, kuten Libelle ja vtwonen, ovat laajentuneet onnistuneesti verkkoon, kun taas esimerkiksi Nu.nl ja Scoupy toimivat ainoastaan verkossa. Sanoman brändeihin liittyy paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja haasteita. Odotan innolla työskentelyä Sanomalla ja sen brändien kehittämistä edelleen yhdessä tiimini kanssa”, sanoo Rob Kolkman.

”Rob on kokenut ja arvostettu yritysjohtaja, jolla on vahvat näytöt niin Hollannista kuin kansainvälisestä liiketoiminnastakin. Hän tuntee sekä yritysdatan markkinat että kustannustoimialan. Saamme hänestä osaavan vetäjän Hollannin johtoryhmällemme. Yhdessä heillä on mahdollisuus kasvattaa monikanavaista mediatarjontaamme sekä uutis- ja dataliiketoimintaamme”, sanoo Susan Duinhoven, Sanoman toimitusjohtaja.


Lisätietoja

Sijoittajat:  Kaisa Uurasmaa, johtaja, sijoittajasuhteet ja yritysvastuu, puh. 040 560 5601
Media:  Marcus Wiklund, johtaja, konserniviestintä, puh. 040 060 3147


Sanoma

Sanoma on median ja oppimisen edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä, yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja ja autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja.

Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Puolassa, Belgiassa ja Ruotsissa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 1,4 miljardia euroa ja työllistimme yli 4 400 ammattilaista. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.