Sanoma Media Finlandin aikakauslehtien tilaajat pääsevät nyt lukemaan kaikkia Sanoman aikakauslehtiä ilman lisämaksua. Digilehdet.fi on tilaajille suunnattu uusi etu, jossa kaikki Sanoman 15 aikakauslehteä ovat luettavissa digitaalisessa muodossa.

”Jokainen tilaaja saa nyt mahdollisuuden tutustua kaikkiin aikakauslehtiimme. Näköislehtien lisäksi palvelussa on toimituksen tekemiä koosteita ajankohtaisista aiheista – paraikaa tarjolla on muun muassa Gloriasta, Me Naisista ja Cosmopolitanista koottu syysmuodin erikoiskooste”, Sanoma Lifestylen johtaja Johanna Lahti sanoo.

Asiakasedun myötä tilaajat pääsevät lukemaan tietokoneelta, tabletilta tai puhelimesta Cosmopolitania, ET-lehteä, ET Matkaopasta, ET Terveyttä, Gloriaa, Glorian Kotia, Glorian Ruoka & Viiniä, Hyvää terveyttä, Kodin Kuvalehteä, Meidän Perhettä, Me Naisia, Sportia, Suurta Käsityötä, Tiedettä ja Vauvaa. Palveluun on koottu kaikki lehdet vuoden 2015 alusta alkaen, ja haun avulla tilaajat voivat etsiä artikkeleita tai ruokaohjeita koko lehtiarkistosta.

”Ykköstavoite on sitouttaa tilaajat monipuolisiin sisältöihimme. Uudella tuotteella odotetaan toki myös olevan vaikutusta myös uusmyyntiin – 15 lehteä kaupan päälle on aikamoinen myyntiargumentti”, Lahti sanoo.