Sanoma Oyj, Lehdistötiedote 1.6.2016 klo 9.00

Sanoma on ostanut ostohyvitys- eli cashback-markkinointiin erikoistuneet Scoupy- ja Kortingisleuk.nl-yritykset Hollannissa. Yritykset yhdistetään, ja ne jatkavat toimintaansa Scoupy-brändin alla Hollannin suurimpana ostohyvitysalustana. Scoupyn avulla kuluttajat voivat kokeilla valikoitujen brändien tuotteita ja saada hyvityksen ostohinnasta.

Kauppa vahvistaa Sanoma Media BeNe -liiketoimintayksikön kulutustavarayhtiöille tarkoitettua tuotevalikoimaa ja on yksikön strategian mukainen. Sanoma Media BeNe tarjoaa markkinointiratkaisuja mainostajille.

”Scoupyn ja Kortingisleuk.nl-palvelun asiakkaat ovat usein asiakkaita, jotka myös mainostajamme haluavat tavoittaa”, sanoo Sanoma Media BeNen toimitusjohtaja Peter de Mönnink. ”Scoupyn avulla saamme tietoa käyttäjien kiinnostuksen kohteista. Tämä tieto auttaa mainostajiamme kohdistamaan tarjouksensa ja kampanjansa erittäin tehokkaasti kuluttajille lain sallimissa puitteissa. Datan käyttö ja yksilöinti ovat yhä tärkeämpiä medialiiketoiminnassa.”

Scoupy-sovellusta on ladattu yli 1,2 miljoonaa kertaa, ja Kortingisleuk.nl-palvelulla on noin 500 000 vakituista käyttäjää. Sanoma on ollut Scoupyn vähemmistöosakas vuodesta 2012.

Lisätietoja
Pekka Rouhiainen, sijoittajasuhdepäällikkö, puh. 040 739 5897

Sanoma

Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä inspiroiva, luotettava ja arvostettu yhtiö. Perustamisvuodesta 1889 lähtien Sanomalle on ollut olennaista luovuus ja riippumaton ajattelu. Ne toimivat pohjana sisällön tuottamiselle jatkuvasti tuorein ja monipuolisin tavoin.

Sanoma tarjoaa kuluttajille kiinnostavaa ja merkityksellistä sisältöä. Monikanavaiset mediabrändit ovat osa ihmisten elämää joka päivä. Tiiviin kuluttajasuhteen ansiosta Sanoma voi tarjota yritysasiakkailleen ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.

Sanoma Learningin oppimisratkaisut auttavat opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja ja tarjoavat lapsille hyvät edellytykset pärjätä elämässä.

Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa. Vuonna 2015 Sanoman liikevaihto oli yli 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä työskenteli yli 6000 henkilöä.