Tiedotusvälineille 4.5.2016

Rahoitustuotteiden vertailusivusto VertaaEnsin.fi on tehnyt yhteistyösopimuksen Sanoma Digital Finlandin kanssa. Yhteistyö aloitetaan www.huuto.net ja www.hintaseuranta.fi -palveluista, joissa listattujen tuotteiden yhteyteen tuodaan toiminnallisuus, jossa käyttäjä pystyy vertailemaan eri rahoitusvaihtoehtoja ostamisen yhteydessä.

VertaaEnsin.fi on rahoitustuotteiden vertailuun kehitetty palvelu, jossa kuluttajat pystyvät vertailemaan lainojen ja luottokorttien hintoja ja ehtoja puolueettomasti, läpinäkyvästi ja yksinkertaisesti.  

Huuto.net on Suomen suurin ja tunnetuin vertaiskauppapaikka, ja se on myös verkon turvallisimpia kauppapaikkoja. Turvallisuutta lisäävät käyttäjäpalautejärjestelmä ja mahdollisuus tehdä kauppaa verkkopankkitunnuksilla tunnistautuneiden ostajien ja myyjien kanssa.

Hintaseuranta.fi on tuotevertailusivustojen markkinajohtaja.  

VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Lauri Timgren sanoo, että yhteistyö tulee hyödyttämään nimenomaan kuluttajaa.

”Markkinoilta on puuttunut puolueeton ja toimiva rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Koska lainojen ja luottokorttien hinnoittelu on usein tavallisen kuluttajan mielestä epäselvää, päätyvät turhan monet  valitsemaan itselleen kalliin ja epäedullisen vaihtoehdon. Palvelumme tulee tämän yhteistyön ansiosta tavoittamaan entistä suuremman osan suomalaisista. Pystymme tarjoamaan kuluttajille helpon tavan parempien päätöksien tekemiseen juuri siinä hetkessä, kun rahoitusta mahdollisesti tarvitaan.”

”Haluamme helpottaa kuluttajan ostopäätöksen tekemistä tarjoamalla avuksi työkalun rahoituksen valintaan. VertaaEnsin.fin palvelu tulee osaksi Huuto.netin ja Hintaseurannan sivustoja, mikä tekee rahoitusvertailun helpoksi ja nopeaksi”, Sanoma Digitalin eCom-palveluista vastaava johtaja Heikki Lempinen toteaa.    

Tällä hetkellä VertaaEnsin.fi:n tuotevalikoimaan kuuluvat luottokortit ja vakuudettomat lainat. Jatkossa tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan. Tuotteiden vertailun lisäksi sivusto toimii myös tietopankkina ja oppaana henkilökohtaisiin rahoitusratkaisuihin ja säästämiseen liittyen.

Lisätietoja:

Lauri Timgren, VertaaEnsin.fi toimitusjohtaja
+358503411960
lauri.timgren@vertaaensin.fi

www.vertaaensin.fi

Heikki Lempinen,  Director eCommerce, Sanoma Digital Finland
+358 40 353 8436
heikki.lempinen@sanoma.fi

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroup-konsernia, on laajentunut Euroopassa voimakkaasti viimeisen vuoden aikana. Konsernilla on laaja kokemus online-liiketoiminnasta, ja yritys on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja mm. Tanskaan (samlino.dk), Belgiaan (topcompare.be) ja Portugaliin (comparaja.pt). Suomeen VertaaEnsin.fi perustettiin kesällä 2015.

Sanoma Digital Finland kokoaa yhteen Suomen suosituimpia markkinapaikkoja ja digitaalisia palveluita. Sanoma Digital on osa Sanoma Media Finlandia, Suomen monikanavaisinta mediataloa, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.