Tiedotusvälineille 1.11.2016

Slush ja Sanoma järjestävät yhteistyössä koulutusohjelman nuorille puhujalupauksille. Vuosittaiseksi suunnitellun Talk The Talk -ohjelman ensimmäisen vuoden valmentajina toimivat Henkka Hyppönen, Bruce Oreck, Linda Liukas, Saku Tuominen ja André Chaker.

Ohjelmaan valitut 12 lupausta ovat päässeet huippuvalmentajien intensiiviseen koulutukseen lokakuun aikana. Heidän urakkansa huipentuu 2.11. Sanomatalossa järjestettävään finaaliin, jolloin he esittävät hioutuneet puheensa satojen ihmisten edessä. Tapahtuma lähetetään suorana HSTV:ssä.

"On hienoa, että yhteistyökumppanuutemme Slushin kanssa näkyy Sanomatalossa jo ennen varsinaista tapahtumaa. On mahtavaa olla mukana tällaisessa hankkeessa, joka vie suomalaisten puhe- ja esiintymistaitoja ihan uudelle tasolle", Sanoman viestintäjohtaja Hanna Johde kommentoi.    

Finaalin jälkeen voittajille tarjoutuu vieläkin suurempi näytön paikka: päästä juontajaksi Slushiin 2016! Voittajat valitsevaan tuomaristoon kuuluvat nimekkäät valmentajamme, jotka toimivat myös panelisteina finaalitapahtuman toisen osan muodostavassa paneelikeskustelussa. Keskustelun aiheena on kysymys, johon myös koko Talk The Talk -projekti etsii vastauksia: "Kuinka tehdä suomalaisista maailman parhaita puhujia?"

"Vuosittaiseksi suunnitellun ohjelman tavoitteena on kehittää suomalaista puhujakulttuuria positiivisempaan ja rohkeampaan suuntaan. Me uskomme, että meillä suomalaisilla on kaikki edellytykset olla maailman parhaita puhujia", kommentoi Slushin puolelta koulutusohjelmasta vastaava Ville Vahteri.

Kyseessä ei ole yksin Slushin ja Sanoman ponnistus vaan projektia tukevat myös Speakersforum, Mothership of Work, Raikastamo, Aaltoes, Startup Sauna, Startup Life, Junction ja Fallup. Koulutuksissa puhujalupauksia ovat valmentaneet myös Elina Aalto ja Elsa Ervasti.

Finaalitapahtuma järjestetään 2.11. klo 17 alkaen Sanomatalolla. Tapahtuma on pääsymaksuton ja kaikille avoin.

Lisätietoja nettisivulta www.slush.org/talkthetalk

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977. hanna.johde@sanoma.com

Ville Vahteri, Customer Experience & Marketing, Slush, p. 050 5900 462, ville.vahteri@slush.org

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.