Tiedotusvälineille 30.5.2016

Huuto.netissä käynnistyi sunnuntaina huutokauppa, jossa Nelosen Supertähdet-ohjelman päähenkilöt huutokauppaavat tärkeitä esineitä uransa varrelta. Myynnissä on Mika Häkkisen ajokypärä, Teemu Selänteen luistimet, Kiira Korven kilpailuasu, Jarkko Niemisen tennismaila, Kalle Palanderin laskettelukypärä sekä Marcus Grönholmin ralliauton pienoismalli ja ajokengät.

Mika Häkkisen kypärästä on huudettu tällä hetkellä jo yli 7000 euroa. Kakkoseksi ovat kirineet Teemu Selänteen luistimet, joiden hinta on noussut yli 1500 euron. Huutokauppa jatkuu 6.6. saakka osoitteessa http://www.huuto.net/supertahdet.

”Tämä on loistava tilaisuus ohjelman katsojille ja Supertähtien faneille huutaa omakseen ainutlaatuisia esineitä ja samalla tukea hyvää asiaa”, Heikki Lempinen Huuto.netistä sanoo.

Kunkin esineen huutokaupasta kertyneet varat lahjoitetaan lyhentämättömänä esineen lahjoittaneen supertähden valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Supertähdet on toiminnan, glamourin, huumorin ja suurien tunteiden täyttämä tv-ohjelma, jossa kuusi suomalaista urheilun supertähteä on kokoontunut Teemu Selänteen vieraaksi Etelä-Kaliforniaan.

Pääset Supertähdet-huutokauppaan tästä:

http://www.huuto.net/supertahdet 

Lisätietoja:

Heikki Lempinen, Director, eCommerce, Sanoma Digital Finland, p. 040 353 8436    

Sanoma Digital Finland kokoaa yhteen Suomen suosituimpia markkinapaikkoja ja digitaalisia palveluita.

Sanoma Digital on osa Sanoma Media Finlandia, Suomen monikanavaisinta mediataloa, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.