Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 23.9.2015 klo 9.45

Sanoman hallitus on nimittänyt Susan Duinhovenin Sanoman toimitusjohtajaksi 1.10.2015 alkaen. Hän vastaa Sanoman koko liiketoiminnasta ja toimii johtoryhmän puheenjohtajana toimipaikkanaan Helsinki.

“Susan Duinhoven on kokenut johtaja, jolla on hyvät näytöt vastaavista tehtävistä. Hänellä on liiketoiminnallista näkemystä ja kyky saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden hyväksi”, sanoo Sanoman hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin. “Susanin panos Sanoman liiketoimintaan alle puolen vuoden hallitusjäsenyyden aikana on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja uskon, että hänen kattavasta media-alan kokemuksestaan on Sanomalle suurta hyötyä”.

“Olen iloinen siirtyessäni Sanoman toimitusjohtajaksi, tämä on erityisen kiinnostavaa aikaa mediassa ja oppimisessa”, Susan Duinhoven lisää. “Sanoma on tehnyt suuria muutoksia liiketoimintaansa viime vuosina. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on merkittävä kuluttajamediatoimija ja Euroopan tasolla johtava tekijä oppimisliiketoiminnassa. Sanoman mediabrändien vahvuus yhdistettynä paikalliseen asiantuntemukseen ja digitaaliseen osaamiseen luo vankan pohjan kestävälle menestykselle. Odotan innolla että pääsemme yhdessä Sanoman johtoryhmän kanssa viemään yhtiön muutosta eteenpäin.”

Susanin tuorein työkokemus on Koninklijke Wegener -mediayhtiöstä, missä hän toimi toimitusjohtajana ja johtoryhmän puheenjohtajana. Ennen tätä hän työskenteli Thomas Cookin Länsi-Euroopan toimintojen toimitusjohtajana. Susanin työhistoriaan kuuluvat myös esimerkiksi Reader’s Digest (Valitut Palat), luokitellun median liiketoimintaa Hollannissa ja Tanskassa sekä McKinsey ja Unilever. Susan jatkaa huhtikuussa 2015 alkanutta kolmevuotista kauttaan Sanoman hallituksessa.

Lisätietoa

Sanoman viestintä Suomessa
Hanna Johde
puh. 040 673 8977
hanna.johde@sanoma.com

Sanoman viestintä Hollannissa (englanniksi)
Sandra van Vreedendaal
puh. +31 6 12 15 74 92
sandra.vanvreedendaal@sanoma.com

Sanoman sijoittajasuhteet
Olli Turunen
puh. 040 552 8907
olli.turunen@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.