Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 3.3.2015 klo 9.00

Sanoma Media Finland on sopinut nostavansa omistusosuuttaan 25 prosentista 51 prosenttiin suomalaisessa mobiilimarkkinointiin erikoistuneessa Mobiilimarkkinointi Routa Oy:ssä. Roudasta tulee samalla Sanoma Media Finlandin tytäryhtiö.

Routa on kasvava mobiiliajan markkinointikumppani, joka työllistää 70 digimarkkinoinnin ammattilaista ja palvelee yli 4000 suomalaista yritystä. Yhtiön liikevaihto yli kaksinkertaistui vuonna 2014 noin kuuteen miljoonaan euroon. Järjestelyn myötä Sanoma Media Finland ja Routa tiivistävät entisestään yhteistyötään pienten ja keskisuurten yritysten markkinointiratkaisujen tarjoamisessa.

Lisätietoa
Sanoman sijoittajasuhteet, Olli Turunen, p. 040 552 8907

Sanoma Media Finland, Jarkko Kyttänen, p. 040 703 5190

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä pääsemään mukaan maailmaan ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, reaktioita ja inspiraatiota. Maailma, jonka voit tavoittaa, johon voit vaikuttaa, perehtyä ja jonka voit jakaa. Haluamme tehdä siitä juuri sinun maailmasi.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.