Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 6.11.2015 klo 12.00

Sanoma myy enemmistöosuutensa suomalaisesta kirjapainoyhtiö Bookwellista Spektri Productionille. Samanaikaisesti Spektri Production ostaa Bookwellin vähemmistöosuudet Gummerukselta ja Karistolta. Kauppojen jälkeen Spektri Productionin omistusosuus Bookwellista on 100 %.

Spektri Productionin osakkaat omistavat useita suomalaisia painotaloja. 

Bookwellin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 19 miljoonaa euroa. Kauppa tukee Sanoman strategiaa, jolla yhtiö keskittää liiketoimintaansa ja luopuu valikoiduista omaisuuseristään.

Lisätietoja
Sanoman sijoittajasuhteet, Pekka Rouhiainen, puh. 040 739 5897

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.