Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 28.1.2015 klo 15.00

Sanoma Learningin puolalainen tytäryhtiö Nowa Era on hankkinut itselleen oikeudet puolalaisen kustantamon Polish School Publishers PWN:n (Wydawnictwo Szkolne PWN) luokka-asteille 1–12 suunnattujen oppimateriaalien valikoimaan. Ostettujen tuotteiden liikevaihto oli yli kaksi miljoonaa euroa vuonna 2014.

Sopimus ei koske kieltenopiskelumateriaaleja eikä lastentarhojen materiaaleja.

Nowa Era sisällyttää Wsz PWN:n oppimateriaalit osaksi omaa tuotevalikoimaansa ja tarjoaa yhdistettyä valikoimaa kouluille vuonna 2015 opetusta koskevan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Yhdistetty tuotetarjonta vahvistaa Nowa Eran johtavaa asemaa ensimmäisen ja toisen asteen koulutuksessa. Sen ansiosta opettajat voivat valita oppikirjoja, joita ovat kirjoittaneet sekä Nowa Eran että Wsz PWN:n osaavat tekijät ja joita kummankin yhtiön koulutusalan asiantuntijat ovat julkaisseet sekä painetussa että digitaalisessa muodossa.

Lisätietoa
Sanoman sijoittajasuhteet, Olli Turunen, p. 040 552 8907

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä pääsemään mukaan maailmaan ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, reaktioita ja inspiraatiota. Maailma, jonka voit tavoittaa, johon voit vaikuttaa, perehtyä ja jonka voit jakaa. Haluamme tehdä siitä juuri sinun maailmasi.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Oppimisliiketoiminnassa Sanoman päämarkkinat ovat Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Sanoman liikevaihto vuonna 2013 oli 2,1 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.