Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 10.3.2015 klo 8.50

Sandra van Vreedendaal on nimitetty Sanoman viestintäjohtajaksi (Chief Communication Officer) 9.3.2015 alkaen. Hän vastaa Sanoman konserniviestinnästä ja raportoi toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukoselle.

Hollantilainen van Vreedendaal on työskennellyt vuodesta 2006 alkaen eri tehtävissä The Walt Disney Companyn EMEA-alueella, viimeksi nimikkeellä Vice President, Regional Communications. Ennen Disneytä hän on toiminut PR- ja konserniviestintätehtävissä johtavissa teknologiayhtiöissä Euroopassa, mm. Cisco Systemsissä. 

Sanoma keskittää viestintätoimintoaan voidakseen tehokkaammin hyödyntää olemassa olevaa osaamista, kertoa Sanoman tarinaa ja tukea paikallisia liiketoimintoja. Van Vreedendaal vastaa tämän kehityksen johtamisesta.

”On hienoa saada Sandra joukkoomme tässä kiinnostavassa ajankohdassa”, sanoo Harri-Pekka Kaukonen. ”Sanoma on kehittymässä innovatiiviseksi, kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyväksi monikanavaiseksi yhtiöksi, jolla on johtava asema tärkeimmillä markkinoillaan ja tukeva jalansija digitaalisessa ja mobiilissa liiketoiminnassa. Nyt on tulevaisuuttamme ajatellen oikea hetki kertoa strategiastamme ja kehityksestämme yhtenäisellä tavalla. Sandra on pätevä ja kokenut johtamaan tätä ponnistusta.”

“Sanoma on inspiroiva yhtiö, jonka kansainvälinen liiketoimintarakenne ja vahvat brändit niin mediassa kuin oppimisessa ovat vertaansa vailla. Tavoitteeni on kehittää yhtiön vahvuuksia kestävän yritystarinan avulla ja näyttää maailmalle mikä Sanoma on, mitä se edustaa ja mitä haluamme saavuttaa”, Sandra van Vreedendaal sanoo.

Lisätietoja
Sanoman konserniviestintä, Robin Janszen, p. +31 6 2293 2643 tai viestinta@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.