Vain elämää kerää miljoonayleisöjä Nelosella ja verkossa


Syksyn Vain elämää -kauden ensimmäinen jakso, Vesa-Matti Loirin päivä 19. syyskuuta, teki uuden ennätyksen: jakso on Nelosen kaikkien aikojen katsotuin ohjelma kohderyhmässä 10+. Se keräsi keskimäärin 1 115 000 katsojaa (tallennettu katselu mukaan lukien) ja tavoitti uusintoineen yli 2,2 miljoonaa suomalaista.

Myös sarjan toinen jakso, Paula Vesalan päivä, keräsi huikean yleisön. Jakso tavoitti yli miljoona suomalaista, ja jakson keskikatsojamäärä oli 967 000. Ruudussa Paula Vesalan jaksoa on tähän mennessä katsottu jo lähes 180 000 kertaa. Vesa-Matti Loirin päivää on katsottu jo 350 000 kertaa.

Kolmannessa jaksossa vietettiin Toni Wirtasen päivää eikä suosio osoita hiipumisen merkkejä Nelosella, Ruudussa eikä verkossa. Jakso tavoitti Nelosella lähes 1,4 miljoonaa katsojaa, ja jakson keskikatsojamäärä oli huimat 980 000.

Vain elämää -sarjan myötä Nelonen Median online-palvelut ylittivät ensimmäisen kerran miljoonan uniikin viikkokävijän rajan. Ruutu ja Nelonen.fi ovat tehneet uudet hienot ennätyksensä. 

Vain elämää -jaksot ennakkokatseltavissa Ruutu+-palvelussa


Myös maksullisen Ruutu+:n tilausmäärät ovat merkittävässä kasvussa. Nelonen esittää Vain elämää -sarjan tulevat jaksot ennakkoon Ruutu+:ssa jakso kerrallaan. Uusi jakso tulee Ruutu+-palveluun aina perjantaisin heti Vain elämää -televisioesityksen jälkeen. 

Vain elämää -faktaa:

  • Vain elämää -tv-ensi-illat Nelosella perjantaisin kello 20.
  • Tulevat jaksot esitetään ennakkoon Ruutu+:ssa jakso kerrallaan. Uusi jakso tulee Ruutu+:aan aina perjantaisin Vain elämää -televisioesityksen jälkeen.
  • Sarjan ensimmäinen jakso Vesa-Matti Loirin päivästä (19.9.) keräsi keskimäärin 1 115 000 katsojaa (mukana tallennettu katselu), jakson keskikatsojamäärä oli 979 000. Jakso tavoitti uusintoineen yli 2,2 miljoonaa suomalaista. Jakso on Nelosen kaikkien aikojen katsotuin ohjelma. 
  • Myös Nelonen Median radiot ovat Vain elämää -tunnelmissa. Ellen Jokikunnas, Jarkko Valtee ja Jone Nikula ruotivat jokaisen nähdyn jakson tv-kameroiden edessä. ’Karonkka: Vain elämää’ on katsottavissa Ruudussa jokaisen tv-esityksen jälkeen.
  • Vain elämää -videoklippejä voi upottaa uutissivustoille ja blogeihin Ruudun pressisivustolta.