"Pääkaupunkiseutu tulvii tekemistä, menoja ja mahdollisuuksia. Minnenyt.fi-palvelusta löytyy päivittäin satoja menovinkkejä ja toimituksen tapahtumasuosituksia Helsinkiin ja lähiseuduille”, uutispäällikkö Jussi Pullinen sanoo.

Palvelu tarjoaa viikoittain yli tuhat menovinkkiä, mikä on merkittävä lisä HS:n päivittäiseen lehteen ja paperiseen Nyt-liitteeseen. Palvelu sisältää tiedot kaikista pääkaupunkiseudun elokuvanäytöksistä sekä kattavat tiedot keikoista, konserteista, lastentapahtumista ja muista menoista. Menoja voi hakea lajeittain valitsemalla esimerkiksi näyttelyt, teatterit, elokuvat, keikat tai klassisen musiikin. 

”Toimituksen menovinkkien pääpaino on nuorissa, liikkuvissa kaupunkilaisissa. Mukana on lisäksi menovinkkejä esimerkiksi lapsiperheille ja eläkeläisille”, Pullinen jatkaa.

Kehitysvaiheessa oleva Minnenyt-sovellus löytyy Applen, Android-laitteiden ja Windows-puhelinten sovelluskaupoista. Sitä voi käyttää verkkoselaimella osoitteessa minnenyt.fi. Parhaiten sivu toimii matkapuhelimella.

Lisätietoja:
Uutispäällikkö Jussi Pullinen, Helsingin Sanomat, p. 040 740 8564