Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 25.11.2014 klo 9.45

Tutkimusyhtiö Regi on seitsemännentoista kerran julkaissut tulokset pörssiyhtiöiden sijoittajasuhdetoiminnasta. Sanoman Olli Turunen palkittiin suurten yhtiöiden kategoriassa parhaana sijoittajasuhdejohtajana Suomessa.

Tutkimuksen faktat
Ruotsalaisen tutkimusyhtiö Regin vuosittainen IR Nordic Markets 2014 -tutkimus on laajin laatuaan. Kaiken kaikkiaan Pohjoismaista arvioitiin 160 listattua pörssiyhtiötä suurten ja keskisuurten yhtiöiden joukosta. Yhteensä lähes 1600 yhtiökohtaista arviota kerättiin elo–lokakuussa 2014. Tiukassa kilpailussa oli mukana 26 suurta suomalaista listattua yhtiötä. Palkinto jaetaan sijoittajasuhteiden osalta kolmessa kategoriassa: Paras yritys, Paras sijoittajasuhdejohtaja ja Paras toimitusjohtaja. Lähde: Regi

Lisätietoja
Sanoman konserniviestintä, Robin Janszen, p. +31 6 2293 2643

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanoman päämarkkinat oppimisessa ovat Suomi, Ruotsi, Hollanti, Belgia ja Puola. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 2,1 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.