Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 24.4.2014 klo 15.30

Sanoma myy Sanoma Media Budapestin, yhden Unkarin johtavista aikakauslehti- ja verkkoliiketoimijoista Centrál Groupille. Kaupan myötä Sanomalla ei ole enää liiketoimintoja Unkarissa.

Sanoma ja Centrál Group ovat allekirjoittaneet kauppakirjan Sanoma Media Budapest Zrt:n myynnistä. Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Vuonna 2013 Sanoman Unkarin mediatoimintojen liikevaihto oli noin 60 milj. euroa. Sanoma kirjaa kaupasta toteutushetkellä arviolta noin 11 milj. euron kertaluonteisen myyntivoiton. Kauppa tukee Sanoman strategiaa, jonka mukaan se keskittää liiketoimintaansa ja luopuu valikoiduista omaisuuseristään.

Lisätietoa
Tiedotusvälineet,
Sanoman konserniviestintä, Robin Janszen, p. +31 6 2293 2643 tai viestinta@sanoma.com

Sanoman sijoittajasuhteet, Olli Turunen, p. 040 552 8907 tai ir@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 2,1 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.