Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 11.4.2014 klo 15.00

Sanoma Learning, Sanoman Suomessa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa toimiva oppimisen yksikkö, aloittaa yhteistyön Knewtonin kanssa yksilöllisemmän oppimiskokemuksen luomiseksi.

Euroopan johtava oppimisalan toimija Sanoma Learning ja Knewton, maailman johtava adaptiivisen oppimisen kehittäjä, ilmoittivat tänään suunnitelmistaan ​​tuoda seuraavan sukupolven mukautuvat perusopetuksen kurssit Eurooppaan.

Sanoma Learning ja Knewton yhdistävät voimansa tuodakseen markkinoille seuraavan sukupolven oppimisratkaisuja ja tarjotakseen opettajille huippuluokan työkaluja oppilaiden edistymisen analysointiin, tiedonpuutteiden ennakoivaan havaitsemiseen ja opetuksen eriyttämiseen.

"Kumppanuus Knewtonin kanssa tukee Sanoman tehtävää auttaa oppilaita ja opettajia saavuttamaan erinomaisia oppimistuloksia”, sanoo Sanoma Learningin toimitusjohtaja John Martin. ”Knewtonin edistyksellistä teknologiaa hyödyntäen voimme pian luoda uuden sukupolven yksilöllisen oppimisen ratkaisuja."

"Olemme sitoutuneet jatkuvaan innovointiin ja edelläkävijyyteen tarjotaksemme opettajille ja oppilaille pääsyn parhaisiin käytettävissä oleviin oppimisen ratkaisuihin” sanoo Harold Rimmelzwaan, Sanoman hollantilaisen tytäryhtiön Malmbergin toimitusjohtaja. ”Tiimimme tulee työskentelemään Knewtonin kanssa tarjotaksemme sidosryhmillemme seuraavan sukupolven digitaalisen oppimisen innovaatioita."

"Sanoma Learningin tuotteet on jo nyt rakennettu perustuen syvään ymmärrykseen opettajien tarpeita ja paikallisia opetussuunnitelmia kohtaan", sanoo Jose Ferreira, Knewtonin perustaja ja toimitusjohtaja. "Nyt he toimivat nopeasti vastatakseen adaptiivisen oppimisen kasvavaan kysyntään Euroopassa. Odotamme innolla yhteistyötä Sanoma Learningin kanssa tukeaksemme opettajien työtä ja parantaaksemme oppilaiden oppimistuloksia."

Sanoma Learning aikoo käyttää Knewtonin kehittämää rajapintaa adaptiivisen oppimiskokemuksen luomiseksi hollantilaisen Malmbergin kehittämille tuotteille. Ensimmäiset yhteistyössä Knewtonin kanssa tuotetut adaptiivisen oppimisen kurssit tuodaan markkinoille Hollannissa vuonna 2015, tiiviin kenttäkoevaiheen jälkeen.

Lisätietoa
Sanoman viestintä, Trudy de Jong, p. +31 6 5354 9223 tai trudy.dejong@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma Learning on osa Sanomaa. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanoman päämarkkinat oppimisessa ovat Suomi, Ruotsi, Hollanti, Belgia ja Puola. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 2,1 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Knewton

Knewton perustettiin vuonna 2008 ja sen kotipaikka on New York.

Lisätietoja: www.knewton.com

Lehdistötiedustelut: press@knewton.com, p. +1 917 284 9829