Lehdistötiedote 27.11.2014

Nordea Private Bankingin talouteen ja sijoittamiseen keskittyvä asiakaslehti PB Magazine on valittu kansainvälisen Eddie & Ozzie Awards -aikakauslehtikilpailun finaaliin. Lehteä kustantaa Head Office Finland.

PB Magazine on yksi viidestä asiakaslehtien paras redesign -sarjan finalistista. Eddie & Ozzie Awards -kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 2 800 ehdokasta, joista finalistit valitsi yli 300:sta alan ammattilaisesta koottu paneeli. Kilpailun Ozzie-osuus keskittyy designiin, kun taas Eddie-osuudessa palkitaan parhaita sisältöjä.

Nordea Private Bankingin asiakkaille tehty PB Magazine on elämyksellinen talouslehti, joka vie lukijansa ajankohtaisten talousilmiöiden ja sijoittamisen hyötytiedon pariin unohtamatta kiinnostavia ihmisiä, kulttuuria, taidetta ja kulinarismia. Lehden konsepti ja ulkoasu uudistettiin alkuvuodesta 2014. Visuaalisesta uudistuksesta vastasi AD Tomi Metsä-Heikkilä.

”Yksi tärkeä tavoite PB Magazinea perustaessamme oli tehdä lukuhetkestä osa Private Banking -palvelua – elämys, joka puhuttelee sekä laadukkailla artikkeleilla että lukukokemusta tukevalla visuaalisuudella. Asiakkaiden toiveiden pohjalta toteutettu lehden uudistus on entisestään parantanut lehden kiinnostavuutta. Lehti on meille tapaamisten ohella luonteva tapa päästä lähelle asiakasta”, Nordea Private Bankingin Suomen-maajohtaja Jukka Perttula sanoo. 

Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa suomeksi ja ruotsiksi ja sen painos on 25 000 kappaletta.

”Uudistunut lehti noudattaa tiukkaa talouslehtimäistä formaattia ja ulkoasua, joka tuo lukijan lähemmäs heitä kiinnostavia talouden ja sijoittamisen aiheita. Halusimme korostaa muutosta mahdollisimman näyttävällä visuaalisuudella ja vahvoilla, huomiota herättävillä kuvavalinnoilla. Runsaan taloutta ja sijoittamista käsittelevän sisällön vastapainoksi lehti tarjoaa lukijoilleen elämyksiä upeiden lifestyle-juttujen kautta”, Head Office Finlandissa PB Magazinen konseptin uudistanutta tiimiä edustava Head of Custom Publishing Tanja Piipponen kertoo.

”PB Magazine on erinomainen esimerkki tarkkaan määritellylle kohderyhmälle räätälöidystä high end -lehdestä, joka huokuu laatua ja edelläkävijyyttä. Uskomme, että monikanavaistuvassa viestinnässä printillä on jatkossa entistä tärkeämpi rooli erottautuvana ja sitouttavana mediana, kun kyseessä ovat yritysten arvokkaimmat kohderyhmät”, Head Office Finlandin toimitusjohtaja Kati Sulin toteaa. 

Lisätietoja antaa:
Head of Custom Publishing Tanja Piipponen, Head Office Finland Oy, puh. 09 120 5433

Head Office Finland on media- ja kanavariippumaton sisältömarkkinointitoimisto, joka räätälöi parhaat ratkaisut kunkin asiakkaansa tarpeista lähtien. Sen palvelut keskittyvät vaikuttavan sisällön strategiseen suunnitteluun, tuotantoon ja löydettävyyteen. Head Office -ketju on osa Sanomaa, ja se toimii Belgiassa, Hollannissa ja Suomessa.