Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 12.12.2014 klo 15.30

SBS Broadcasting ja Sanoma ovat saaneet Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n Mestarien liigan Hollannin lähetysoikeudet kausille 2015–2018. Elokuusta 2015 alkaen yhdellä SBS:n TV-kanavista esitetään jokaisella kaudella 35 ottelua. Verkossa pelit näkyvät Sanoman hollantilaisessa NU.nl-uutispalvelussa.

UEFA:n peruste Sanoman ja SBS Broadcastingin valinnalle oli ainutlaatuinen, monikanavainen näkyvyys, jonka Hollannin johtava mediayhtiö pystyy tarjoamaan Mestarien liigan jalkapallo-otteluille.

Elokuusta 2015 alkaen ottelut sekä kaikki tiistain ja keskiviikon koosteet esitetään yhdellä SBS Broadcastingin TV-kanavista. Jokainen kausi starttaa UEFA Super Cupilla, jossa kohtaavat edellisen kauden Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat. Otteluiden kohokohdat, sarjatilanteet ja tilastot sekä videoklipit näkyvät NU.nl:ssä, NUsport.nl:ssä ja muilla Sanoman verkkosivustoilla omassa osiossaan.

Lisätietoja
Sanoman konserniviestintä, Robin Janszen, p. +31 6 2293 2643, viestinta@sanoma.com

Sanoman sijoittajasuhteet, Olli Turunen, p. 040 552 8907

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanoman päämarkkinat oppimisessa ovat Suomi, Ruotsi, Hollanti, Belgia ja Puola. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 2,1 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.