Lehdistötiedote 29.5.2013

Suomen suurin tuote- ja hintavertailupalvelu Hintaseuranta.fi on uudistunut. Personoitu näkymä, muiden käyttäjien arviot ja uusi käyttöliittymä tuotekuvineen tarjoavat entistä parempaa palvelua sekä verkkokauppiaille että -ostajille.

”Kuluttajatutkimuksen mukaan edullisin hinta ei ole verkko-ostajille aina tärkein ostopäätökseen vaikuttava tekijä. Toimitusaika sekä muiden käyttäjien arviot voivat olla monille jopa edullisinta hintaa tärkeämpiä. Uudistuneessa Hintaseurannassa onkin kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota näiden ominaisuuksien esiintuomiseen, jotta tuotteiden vertailu olisi verkko-ostajille mahdollisimman helppoa”, Business Director Mikko Ketola Sanoma Digital Finlandista kertoo.

Henkilökohtaisuutta ja ajankohtaisuutta palveluun luodaan generoimalla sisältöä, joka perustuu käyttäjien hakuihin palvelussa sen mukaan, mistä muusta vastaavia hakuja tehneet ovat olleet kiinnostuneita.

Hintaseurannan verkkokauppiaille uudistus tarjoaa uusia mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen. Tuotekuvat ja käyttäjien jättämät arviot ovat näkyvämmin esillä ja auttavat osaltaan ostopäätöksen tekemisessä.

”Kun kuluttajat tottuvat käyttämään Hintaseurantaa myös muiden ominaisuuksien kuin hinnan vertailuun, uusi Hintaseuranta tarjoaa kauppiailleen entistäkin enemmän mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen”, Mikko Ketola toteaa.

Tutustuu uudistuneeseen palveluun osoitteessa http://hintaseuranta.fi/

Lisätietoja:

Mikko Ketola, Business Director, eCommerce, Sanoma Digital Finland, p. 050 383 8550
mikko.ketola@sanoma.fi

Hintaseuranta.fi kuuluu Sanoma Digital Finlandiin ja on osa Sanoman Sanoma News -liiketoimintayksikköä. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.