Sanoma Pro tuo 11. maaliskuuta markkinoille uutuuden, yritysasiakkaille suunnatun ammattikirjojen verkkokirjahyllyn.

Digipalvelu sisältää rajattoman lukuoikeuden verkossa sijaitsevaan kirjahyllyyn.

Täysin uudentyyppinen palvelu on paljon enemmän kuin yksittäisten verkkokirjojen kokoelma. Käyttäjän näkökulmasta verkkokirjahylly on oman ammattialan jatkuvasti uusiutuva tietokanta.

Tarvittava tieto löytyy nopeasti tehokkaalla hakutoiminnolla, joka voidaan ulottaa koko käytössä olevaan tietokantaan.

Verkossa sijaitseva kirjahylly on yhtä lähellä kuin lähin nettiyhteys ˗ ammattitiedon ääreen pääsee kätevästi myös työmatkan tai asiakaskäynnin aikana.

Ammattialoja on aluksi neljä: taloushallinto, esimiestyö, julkisoikeus ja yksityisoikeus. Kirjahyllyä täydennetään uusilla verkkokirjoilla sitä mukaa kun niitä ilmestyy.

”Palvelun toimintoja, kuten hakua ja selaustapoja sekä verkkokirjahyllyn mobiilikäyttöä kehitetään jatkuvasti myös käyttäjiltä saatavan palautteen perusteella”, liiketoimintapäällikkö Seija Ruohonen kertoo.

Kenelle tarkoitettu?

Verkkokirjahylly sopii erityisen hyvin organisaatioille, joissa alan ammattitietoutta tarvitaan jatkuvasti, kuten asianajo- ja tilitoimistoille, sekä kaikille esimiestehtävissä toimiville.

Lukuoikeudet hankkiva oppilaitos tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden käydä nopeasti läpi suurta määrää tietoa.

Lukuoikeudet voi hankkia joko yksittäisen ammattialan kirjahyllyyn, eri alojen kirjahyllyjen yhdistelmään tai koko palveluun arkistoineen. Digipalvelun hinnoittelu porrastuu lukuoikeuksien laajuuden mukaan. Yhden käyttäjän yhden ammattikirjahyllyn vuosilisenssin hinta asettuu 400 euron molemmin puolin.

Verkkokirjahyllyä täydentää myöhemmin keväällä markkinoille tuleva, uudistettu verkkopalvelu Sanoma Pro Fokus. Rinnakkaiset ja toisiaan täydentävät palvelut sopivat hyvin samoille käyttäjäryhmille.

Lisätietoja: Liiketoimintapäällikkö Seija Ruohonen, 020 11 611 tai seija.ruohonen@sanomapro.fi