Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 15.11.2013 klo 13:00

DI Leila Kaleva, 37, on nimitetty 1.1.2014 alkaen vastaamaan Sanoman strategisen muutosohjelman jalkauttamisesta ja seurannasta sekä strategiaprosessista. Kaleva siirtyy Sanomalle Neste Oililta, missä hän niin ikään vastasi yhtiön strategian jalkauttamisesta.

”Olemme juuri julkistaneet merkittävän, koko konsernia koskevan muutosohjelmamme, jonka tavoitteena on vahvistaa asemaamme valituilla markkinoilla sekä rakentaa kestävä pohja uudelle kasvulle. Muutoksen systemaattinen läpivienti ja seuranta on ensiarvoisen tärkeää, Leila Kaleva on erinomainen täydennys tiimiimme”, kommentoi Sanoman toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen.

”Koko mediatoimiala on äärimmäisen kiinnostavan muutoshaasteen keskellä. Sanoma on markkinajohtaja, jolla on konkreettinen suunnitelma muutoksen tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Tartun mielenkiinnolla ja innostuneena tähän työhön”, Leila Kaleva kuvaa.

Kaleva raportoi Sanoman toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukoselle.

Lisätietoja
Sanoman viestintä, Hanna Johde, 040 673 8977, hanna.johde@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Palveluksessamme on noin 10 000 ammattilaista yli 10 maassa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.