Lehdistötiedote 23.12.2013

Helsingin Sanomat ja Tammi käynnistävät jouluviikon ajaksi kokeilun, jossa pilotoidaan uudenlaista tapaa tarjota sähköisiä kirjoja lukijoille.

Helsingin Sanomien iPad-sovelluksen käyttäjille tarjotaan mahdollisuus lukea Lars Keplerin Tulitodistaja HS iPadisssa 23.−29.12 maksutta.

”Helsingin Sanomat etsii aktiivisesti yhteistyökumppaneita, joiden tarjoamalla sisällöllä voidaan rikastaa jo entuudestaan markkinoiden parasta monikanavaista sisältöpalveluamme. Yhteistyö Tammen kanssa mahdollistaa erittäin mielenkiintoisen kokeilun, jossa media-asiakkaamme voivat tavoittaa omia asiakkaitaan ihan uudenlaisessa mediaympäristössä.”, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta kommentoi.

”Kuluttajat ottavat ensiaskeleitaan kirjojen sähköiseen lukemiseen. Tammi haluaa olla testaamassa uusia kanavia, joiden kautta voimme tarjota laatukirjallisuuttamme lukijoille”, Kustannusosakeyhtiö Tammen ja Bonnier Books Finlandin toimitusjohtaja Timo Julkunen sanoo.

Sähköisten kirjojen tarjoaminen Hesarin tilaajille on kokeilu, jonka jatkosta päätetään saatujen kokemusten perusteella.  

Lisätietoja:

Petteri Putkiranta, liiketoimintajohtaja, Helsingin Sanomat, p. 040 550 1551

Timo Julkunen, toimitusjohtaja, Bonnier Books Finland, p. 040 549 0434

Helsingin Sanomat on pohjoismaiden suurin tilattava sanomalehti, joka tavoittaa eri kanavien kautta 1,9 miljoonaa suomalaista joka viikko. Helsingin Sanomiin kuuluu päivälehden lisäksi mm. Nyt-liite, Kuukausiliite, Nelosen uutiset  ja HS.fi. Hesari tarjoaa ainutlaatuista journalismia sanomalehdessä, tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla. Helsingin Sanomat on osa Sanomaa. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Kustannusosakeyhtiö Tammi on julkaissut laadukasta kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta perustamisvuodestaan 1943 lähtien.  Tammen Keltainen kirjasto on saavuttanut klassikon aseman käännetyn kaunokirjallisuuden saralla. Kustantamo tunnetaan myös suosituista lasten- ja nuortenkirjoista, joihin kuuluvat mm. Risto Räppääjä ja Ella. Tammi on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia.