Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 19.11.2012 klo 16.15

Marraskuu on sisältömarkkinoinnin palkintosesonkia. Pearl Awards New Yorkissa avasi kauden kuun alussa. Sanoman sisältömarkkinointiosaajat saivat yhteensä seitsemän palkintoa. Sanoma on ehdokkaana myös Customer Media Grand prix -palkinnon saajaksi Amsterdamissa sekä Content Marketing Awards -ehdokkaana Lontoossa myöhemmin tässä kuussa.

Sanoman tänä vuonna hankkima belgialainen Head Office voitti viisi palkintoa alan arvostetuimmassa Pearl Awards -palkintogaalassa New Yorkissa 5.11.2012. Toinen Sanoman omistama belgialainen sisältömarkkinointiyritys sQills sai yhden Pearl Award -palkinnon, ja Venäjällä toimivan Sanoma Independent Median sisältömarkkinointiyksikkö kultaisen Pearlin.

Sanomalla on viisi ehdokkuutta myös Lontoossa järjestettävässä CMA Content Marketing Awards -palkintogaalassa 28.11. Niistä Head Officella on neljä ehdokkuutta ja suomalaisella Sanoma Yritysjulkaisuilla yksi. Lisäksi Head Office on ehdokkaana Customer Media Grand Prix -gaalassa Amsterdamissa 22.11.

"Palkinnot ja ehdokkuudet kertovat näkyvästi osaamisestamme ja yhtenäisestä, kansainvälisestä laadusta”, sanoo Chris Van Gils, Content Marketing Director, Sanoma Media Belgium.

Sisältömarkkinointi on nopeasti kehittyvä ja kasvava markkinoinnin osa-alue. Sanomalle sisältömarkkinointi on strategisesti tärkeä ja hyvin luonnollinen toimintaympäristö: kiinnostavan ja relevantin sisällön luominen on mediatalon ydinosaamista ja mainostaja-asiakkaiden tarpeet tunnetaan monikanavaisessa mediaympäristössä erittäin hyvin.

"Tuoreiden tutkimusten mukaan mainostajat kasvattavat jatkuvasti markkinointi-investointejaan omistettuun mediaan. Sisältömarkkinoinnin ratkaisut yhdistettynä fiksuun asiakkuudenhallintaprosessiin parantavat todistetusti myyntiä ja markkinointi-investointien tuottoja", van Gils jatkaa.


Lisätietoja
Chris van Gils, Content Marketing Director, Sanoma Media Belgium, p. +32 2 776 2102, chris.vangils@sqills.be
Sanna Myller, Johtaja, yritysasiakkuudet, Sanoma Magazines Finland, p. 09 120 5971, sanna.myller@sanomamagazines.fi

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä johtava, eurooppalainen konserni. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Palveluksessamme on lähes 11 000 ammattilaista noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.