Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 4.12.2012

Tutkimusyhtiö Regi on viidennentoista kerran julkaissut tulokset pörssiyhtiöiden sijoittajasuhdetoiminnasta. Sanoman Martti Yrjö-Koskinen palkittiin suurten yhtiöiden kategoriassa parhaana sijoittajasuhdejohtajana Suomessa.


Tutkimuksen faktat
Tutkimusyhtiö Regi tekee IR Nordic Markets 2012 -tutkimuksen yhteistyössä NASDAQ OMX:n kanssa. Regin vuosittainen tutkimus on laajin laatuaan. Kaiken kaikkiaan Pohjoismaista arvioitiin 161 listattua pörssiyhtiötä suurten ja keskisuurten yhtiöiden joukosta. Yhteensä 1616 yhtiökohtaista arviota kerättiin elo-lokakuussa 2012. Tiukassa kilpailussa oli mukana 41 suomalaista listattua. Palkinto jaetaan sijoittajasuhteiden osalta kolmessa kategoriassa – Paras yritys, Paras sijoittajasuhdejohtaja ja Paras toimitusjohtaja. Lähde: Regi


Lisätietoja
Sanoman konserniviestintä, Robin Janszen, p. +31 20 851 2108 or communications@sanoma.com

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä johtava, eurooppalainen konserni. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Palveluksessamme on lähes 11 000 ammattilaista noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.