Uusi yhteinen asiakaspalvelu tulee palvelemaan muun muassa Helsingin Sanomien, Sanoma Lehtimedian maakuntalehtien ja Sanoma Magazinesin aikakauslehtien tilaajia. Lisäksi se alkaa tarjota palvelua Nelonen Median uusien digitaalisten tilaustuotteiden asiakkaille. Asiakaspalveluissa työskentelee noin 150 henkilöä Helsingissä ja Oulussa.

Sanoman Suomen-mediatoimintojen asiakaspalvelun vetäjäksi on nimitetty 1.12.2012 alkaen Taina Nevalainen. Nevalainen toimii tällä hetkellä Sanoma Newsin asiakaspalvelujohtajana. 

”Nyt syntyvä yhteinen yksikkö antaa meille loistavat mahdollisuudet rakentaa uudenlaista arvoa asiakkaillemme kaikissa kohtaamisissamme. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua. Olen innoissani siitä, että saan olla tekemässä tätä työtä yhdessä asiakaspalvelun ammattilaisten kanssa ja Suomen parhaiden mediabrändien parissa”, Taina Nevalainen toteaa.

"Olen iloinen, että olemme saaneet kokeneen ammattilaisen vetämään yhteistä asiakaspalvelua. Monimediallisessa toimintaympäristössä ja kovenevassa kilpailussa joustavan ja laadukkaan asiakaspalvelun merkitys korostuu entisestään. Yhdistämällä voimamme pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin", Sanoman Suomen-mediatoimintojen Chief Market Officer Anne Koski sanoo.


Lisätietoja antavat:
Taina Nevalainen, asiakaspalvelujohtaja, Sanoman Suomen-mediatoimintojen asiakaspalvelu, p. 040-821 7220
Anne Koski, Chief Market Officer, Sanoma Media Finland ja Sanoma News, p. 040-823 8100

Sanoma on noin 20 maassa toimiva, monipuolisesti kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä vahva eurooppalainen konserni.