Pörssitiedote 13.3.2012  17:45

Sanoma Oyj on laskenut liikkeelle 400 milj. euron viiden vuoden vakuudettoman joukkovelkakirjalainan. Lainaan ei liity finanssikovenantteja. Joukkovelkakirjalainasta maksetaan 5,000 % kiinteä kuponkikorko ja lainan emissiokurssi on 99,413, jolloin vuotuiseksi koroksi tulee 5,136 % tai viiden vuoden Euro-swap + 362,5 pistettä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että olemme onnistuneesti laskeneet liikkeelle yhtiömme historian ensimmäisen joukkovelkakirjalainan. Sijoittajien kiinnostus oli vahvaa sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Kyseessä on ensimmäinen ei-luottoluokituksen omaavan yrityksen liikkeelle laskema joukkovelkakirjalaina euromarkkinoilla lähes vuoteen," sanoo Sanoman talous- ja rahoitusjohtaja Kim Ignatius.

Joukkovelkakirjalainan pääjärjestäjinä olivat BNP Paribas, ING ja Nordea Markets. Joukkovelkakirjalaina listataan Luxemburgin arvopaperipörssiin. Joukkovelkakirjalainasta saatavat rahoitusvarat käytetään velkarakenteen maturiteettiprofiilin pidentämiseen sekä velkojen jälleenrahoittamiseen.

Sanoma Oyj


Kim Ignatius
johtaja
Talous ja hallinto

Lisätietoja: Sanoman sijoittajasuhteet, Martti Yrjö-Koskinen, p. 0105 19 5064 tai ir@sanoma.com

Huomautus

Tätä tiedotetta ei tule tulkita tarjoukseksi myydä tai tarjouspyynnöksi ostaa Sanoma Oyj:n arvopapereita missään valtiossa. Erityisesti tätä tiedotetta ei tule tulkita tarjoukseksi myydä tai tarjouspyynnöksi ostaa tai merkitä arvopapereita Yhdysvalloissa. Tässä tiedotteessa mainittuja arvopapereita ei ole rekisteröity eikä niitä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä niitä voi tarjota, käyttää tai myydä Yhdysvalloissa ilman rekisteröintiä tai soveltuvaa rekisteröintivaatimuksia koskevaa poikkeusta.

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Monialaisena mediakonsernina tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä lähes 15 000 ammattilaiselle yli 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 2,7 miljardia euroa.