Pörssitiedote 6.7.2012  8:30

Sanoma Oyj on allekirjoittanut 600 milj. euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen yhdeksän yhteistyöpankin kanssa. Luottolimiittisopimus on viisivuotinen. Luottolimiittisopimuksen marginaali riippuu yhtiön velkaantuneisuudesta ja lähtömarginaali on 1,5% yli Euriborin.

Uudella luottolimiittisopimuksella korvataan nykyinen 802 milj. euron syndikoitu luottolimiittisopimus.

"Syndikoimme ja allekirjoitimme onnistuneesti tärkeän rahoitusjärjestelyn keskeisten pankkien kanssa. Tämä uusi luottolimiittisopimus yhdessä aiemmin tehdyn hyvin onnistuneen 400 milj. euron joukkovelkakirjalainan kanssa luo pohjan rahoituksellemme seuraaville vuosille", sanoo Kim Ignatius, johtaja, talous ja hallinto, Sanoma Oyj.

Luottolimiittisopimuksen pääjärjestäjiä (Mandated Lead Arrangers) ovat Danske Bank, Handelsbanken, ING Bank N.V., Nordea, Pohjola Bank Plc ja SEB. Citi, The Royal Bank of Scotland Plc ja Swedbank AB toimivat luottolimiittisopimuksen järjestäjinä (Lead Arrangers).

Sanoma Oyj


Kim Ignatius
johtaja
Talous ja hallinto

Lisätietoja: Sanoman sijoittajasuhteet, Martti Yrjö-Koskinen, p. 040 684 4643 tai ir@sanoma.com

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Monialaisena mediakonsernina tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä lähes 11 000 ammattilaiselle noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa.