Lehdistötiedote 28.06.2012  14:15

Oppimateriaalikustantaja Malmberg, joka on osa Sanoma Learningiä, on ostanut testejä ja kokeita tarjoavan yrityksen, Bureau ICEn. Kauppa saatettiin päätökseen välittömästi. Yhtiön tulos konsolidoidaan Sanomaan vuoden 2012 kolmannen vuosineljänneksen alusta lähtien. Bureau ICE tarjoaa testejä ja kokeita yläasteelle ja ammatilliseen koulutukseen Hollannissa. Yhtiö työllistää 46 henkilöä.

"Bureau ICEn laadukkaat testit ja kokeet sekä heidän asiantuntemuksensa alalta tuovat lisäarvoa Sanoma Learningille. Tämä on seuraava askel strategiassamme kohti kokonaisvaltaisia oppimisratkaisuja," sanoo toimitusjohtaja Jacques Eijkens Sanoma Learningistä. "Testien ja kokeiden tarve on kasvussa, sillä koulut tarvitsevat hyviä välineitä oppilaiden edistymisen seuraamiseen sekä opetuksella aikaansaatujen oppimistulosten selvittämiseen," hän jatkaa.

Kauppa tukee Sanoman strategiaa, jonka mukaan se panostaa oppimiseen. Testit ja kokeet ovat osa Sanoma Learningin oppimisratkaisukokonaisuutta. Oppimisratkaisut tukevat opettajia sekä koulujen johtoa erilaisissa päivittäisissä työtehtävissä ja auttavat oppilaita saavuttamaan hyviä oppimistuloksia.


Lisätietoja:
Sanoman sijoittajasuhteet, Martti Yrjö-Koskinen, p. 040 684 4643 tai ir@sanoma.com

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Monialaisena mediakonsernina tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä lähes 11 000 ammattilaiselle noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa.