Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 10.9.2012 klo 13.00

Nelonen Median Liv-kanava on kolmen vuoden aikana vahvistanut asemaansa johtavana lifestyle-kanavana. Tv-kanavan menestyksen pohjalta Livistä rakennetaan monimediaista lifestyle-brändiä yhteistyössä Ilta-Sanomien ja Sanoman muiden yksiköiden kanssa.

”Yhteistyössä Sanoman eri medioiden kanssa pystymme tarjoamaan Suomen parasta lifestyle-sisältöä television, painetun lehden, verkon ja radion kautta. Samalla luomme uudenlaisia sisällön jakamisen malleja”, Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Anu Nissinen sanoo.

”Liv-kanavan viihteellinen lifestyle-ohjelmisto on monipuolinen, raikas ja täynnä elämyksiä. Kanava on tuonut televisioon useita uusia kotimaisia kasvoja, jotka ovat lunastaneet paikkansa kiinnostavina lifestylen asiantuntijoina. Meillä on erinomainen tilaisuus rakentaa monipuolinen ja houkutteleva kokonaisuus Livin sisältöjen ympärille Sanoman eri medioissa”, televisiotoiminnan johtaja Kristiina Werner-Autio Nelonen Mediasta toteaa.

Ilta-Sanomat avaa lokakuussa lifestyle-sisältöön keskittyvän Iltasanomat.fi/liv-sivuston ja uusi upea lifestyle-kokonaisuus alkaa ilmestyä Ilta-Sanomissa päivittäin.

"Ilta-Sanomat pystyy tarjoamaan Liv-brändille todella merkittävää näkyvyyttä. Itse toivomme yhteistyön avulla saavamme kiinnostavaa ja uudenlaista sisältöä naiskohderyhmälle”, Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin kommentoi.


Lisätietoja:
Anu Nissinen, toimitusjohtaja, Sanoma Media Finland p. 010-7077000
Kristiina Werner-Autio, televisiotoiminnan johtaja, Nelonen Media p. 040 749 0014
Ulla Appelsin, päätoimittaja, Ilta-Sanomat p. 040 567 2107

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä johtava, eurooppalainen konserni. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Palveluksessamme on lähes 11 000 ammattilaista noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.