Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 4.10.2012 klo 13:00

Sanoman johtoryhmän jäsenen, digitaalisesta kehityksestä vastaavan Chief Digital Officer John Martinin toimenkuva laajenee ja kattaa jatkossa myös Sanoman strategisen kehityksen. John Martinin nimike on 1.10.2012 alkaen Chief Strategy and Digital Officer, CSDO. Strateginen kehitys oli aiemmin osa Sanoman talousorganisaatiota.

"Digitaalinen transformaatio ja uusien monimediaisten tuotteiden ja palvelujen kehitys ovat Sanoman strategian ydintä. Toimintojen yhdistäminen on hyvin luonteva askel ja vahvistaa entisestään digitaalisen kehityksen valmiuksiamme”, sanoo Sanoman toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen.


Lisätietoja
Sanoman konserniviestintä, Robin Janszen, puh. +31 20 851 2108 or communications@sanoma.com.

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä johtava, eurooppalainen konserni. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Palveluksessamme on lähes 11 000 ammattilaista noin 20 maassa. Vuonna 2011 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.