Lehdistötiedote 2.10.2012

Ilta-Sanomien verkkopalvelu avaa lukijoilleen työelämää käsittelevän sisältöosion, josta löytyvät myös Oikotie Työpaikat -palvelun rekrytointi-ilmoitukset. Yhteistyö tarjoaa suurelle joukolle suomalaisia työnhakijoita helpon tavan saada tietoa niin avoimista työpaikoista kuin työmarkkinoistakin.

”Työelämää käsittelevät aiheet kiinnostavat lukijoita tavattoman paljon. Satsaamme kiinnostaviin uutisiin sekä laadukkaisiin taustoittaviin artikkeleihin. Tuotamme niitä yhdessä Ilta-Sanomien ja Taloussanomien toimittajien voimin”, kertoo päätoimittaja Kaius Niemi.

Oikotie Työpaikkojen yhteistyö Iltasanomat.fi:n kanssa tuo yhteen kaksi omalla alallaan johtavaa verkkopalvelua. Suomen johtavassa kaupallisessa rekrytointipalvelussa on jatkuvasti yli 2 500 avointa työtehtävää eri toimialoilta ympäri Suomea. Iltasanomat.fi tavoittaa valtakunnallisesti yli 2,4 miljoonaa viikkokävijää ja on Suomen tunnetuin verkkobrändi*.

Työelämän pulssilla

”Sisältö elää päivittäin suomalaisen työelämän pulssilla. Siksi olemme varmoja, että osio kerää viikoittain merkittävän lukijavirran”, Niemi sanoo.

Myös työnantajat saavat uudenlaisia mahdollisuuksia tavoittaa työnhakijoita laajasti eri ammattialoilta.

”Yhteistyö Ilta-Sanomien kanssa tuo Oikotien työpaikkailmoitukset nähtäville kokonaan uudessa ympäristössä ja yhä laajemmalle yleisölle. Olemme Suomen paras työpaikkasivusto, jolla oikeat osaajat ja työantajat löytävät toisensa”, sanoo Business Manager Marja Siren Oikotie Työpaikoista.

”Yhteistyö on osoitus myönteisestä digitaalisesta murroksesta”, toteaa Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja. ”Yhdessä Ilta-Sanomat ja Oikotie kykenevät palvelemaan yleisöä entistä paremmin. Se onnistuu yhdistämällä hyvä journalistinen sisältö ja työpaikkailmoitukset.”


Lisätietoja:
Päätoimittaja Kaius Niemi, Ilta-Sanomat, puh. 040 771 3501
Business Manager Marja Siren, Oikotie Työpaikat, 050 387 4132
Kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja, Ilta-Sanomat, puh. 040 507 7285

Iltasanomat.fi on Suomen tunnetuin verkkobrändi ja mobiilipalveluiden markkinajohtaja. Ilta-Sanomilla on viikoittain yli 2,4 miljoonaa eri verkkolukijaa. Oikotie.fi/tyopaikat on Suomen johtava kaupallinen rekrytointipalvelu verkossa. Viime vuonna Oikotie työpaikkailmoituksia oli yhteensä 40 000 ja niitä luettiin noin 13 miljoonaa kertaa. Iltasanomat.fi ja Oikotie.fi/tyopaikat kuuluvat Sanoma Newsiin. Sanoma News on osa Sanomaa, joka on noin 20 maassa toimiva, monipuolisesti kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä vahva eurooppalainen konserni.

* Taloustutkimus Oy: Verkkobrändien arvostus Suomessa -tutkimus, 2011.