Oikotie.fi Autot on ottanut ensimmäisenä luokittelun ilmoittelun mediana Suomessa käyttöönsä teknologian, jonka avulla mainostaja saa tietoa myyntiä tuottavasta puhelinliikenteestä. Analytiikka kertoo, tuleeko yhteydenotto esimerkiksi painetun median, televisiomainonnan, luokitellun verkkomedian vai ulkomainonnan kautta.

"Hyvin rakennettu kampanja tuo autoliikkeeseen useita yhteydenottoja, joiden määrää ja laatua Oikotie.fi Autot auttaa palvelullaan analysoimaan. Vastattujen puheluiden, soittajan tietojen sekä puheluiden ajankohdan lisäksi palveluun tallentuvat vastaamattomien puheluiden tiedot. Vastaamattomista puheluista lähtee heti soiton päätyttyä numerotieto asiakkaalle, joten yhtäkään asiakaskontaktia ei enää menetetä. Uuden analytiikan avulla voidaan pitää huolta myös siitä, että myyntiresurssit ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa", kertoo Oikotie Autot -palvelun tuotepäällikkö Peeter Lange.

Jatkossa eri lähteistä tulevat puhelut ovat helposti eroteltavissa ja seurattavissa. Myös puhelinliikenteen kehitystä pystytään palvelun avulla seuraamaan. Tämä tuo selkeästi mitattavia etuja ja auttaa optimoimaan markkinointia kustannustehokkaasti.

Yhteistyössä Freespee Ab:n kanssa toteutettu uusi palvelu otettiin Oikotie.fi Autot -palvelussa käyttöön maaliskuussa.


Lisätietoja:
Peeter Lange, tuotepäällikkö, Oikotie Autot peeter.lange@sanoma.fi p. 040 353 0243
Jarkko Kyttänen, liiketoimintajohtaja, Sanoma Digital Finland jarkko.kyttänen@sanoma.fi p. 040 703 5190

Oikotie.fi on asuntojen, autojen ja työpaikkojen markkinapaikka verkossa. Oikotie.fi:ssä vierailee viikoittain yli 400 000 eri kävijää. Sanoma Digital Finlandin Oikotie.fi kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään.