Lehdistötiedote 30.11.2011

Suomen suosituimmassa verkkohuutokaupassa julkaistaan päivittäin yli 100 000 uutta kohdetta.

Huuto.netissä rikkoutui viikonvaihteen aikana 200 miljoonan ilmoituksen raja. Tammikuussa 12 vuotta täyttävä palvelu on vakiinnuttanut asemansa Suomen ylivoimaisesti suurimpana ja toimivimpana verkkokauppana. Avoimia ilmoituksia Huudossa on kerrallaan yli 1,3 miljoonaa.

"Huuto.netin vaikuttava valikoima takaa sen, että ostaja löytää aina etsimänsä. Vahvojen kävijävirtojen myötä Huuto.net on myös paras paikka myydä. Muut nettihuutokaupat Suomessa ovat Huutoa merkittävästi pienempiä", toteaa Huuto.netin tuotepäällikkö Toni Ruuska.


Vilkkain aika Huuto.netissä on perinteisesti vuodenvaihteen aikoihin.
"Odotamme huikeaa vuodenvaihdetta. Joulun jälkimarkkinat ovat Huudolle vilkasta aikaa, kun esimerkiksi epämieluisia joululahjoja vaihdetaan rahaksi", Ruuska kertoo.


Suosituimpia myyntiartikkeleja Huudossa ovat sisustustuotteet ja vaatteet.
200 miljoonan maagisen rajan rikkonut ilmoitus oli keräilypostimerkki 1800-luvulta. Huuto.net palkitsee ilmoituksen jättäjän iPadillä.

200 miljoonan kohteen rajan ylittänyt ilmoitus:  http://www.huuto.net/kohteet/200000001


Lisätietoja:
Tuotepäällikkö Toni Ruuska, Huuto.net, p. +358 9 122 2869.

Huuto.net on osa Sanoma Digital Finlandia, joka kokoaa yhteen Suomen suosituimpia internet-palveluita ja yli 200 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista. Sanoma Digital kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintayksikköön.