Huuto.netin käyttäjät voivat valita lähetyksilleen perinteistä postipakettia edullisemman Huutopaketin. Nyt Huutopaketin lähettäminen onnistuu myös Itellan uusilla SmartPOST-pakettiautomaateilla. SmartPOST on helppo ja nopea tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja viikon jokaisena päivänä. SmartPOST -pakettiautomaatteja on sijoiteltu eri puolille pääkaupunkiseutua vilkkaiden asioimispaikkojen yhteyteen.

"Huuto.net tarjoaa SmartPOST -pakettipalvelun ensimmäisenä markkinapaikkana Suomessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti uusia, hyödyllisiä palveluja kaupankäynnin eri vaiheisiin", kertoo Huuto.netin tuotepäällikkö Toni Ruuska.

SmartPOST-toimitustavan voi valita sekä Huutopaketin lähettäjä että vastaanottaja. Huuto.netin asiakkaat saavat SmartPOST -toimituksen huhtikuun ajan 4,99 euron erikoishintaan.

Tavallisen Huutopaketin tapaan myös SmartPOST-paketeista saa seurantakoodin, jonka avulla sekä myyjä että ostaja voivat seurata paketin kulkua.

Huuto.net on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin markkinapaikka verkossa. Huuto.netissä on päivittäin myytävänä 1,3 miljoonaa kohdetta. Kuukausittain palvelulla on 1,5 miljoonaa käyttäjää ja kauppoja tehdään 300 000.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Toni Ruuska, Huuto.net, p. 09 122 2869

Sanoma Digital Finlandin Huuto.net kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään.