Lehdistötiedote 20.10.2011  17:15

Georgette Schlick on nimitetty 24.10.2011 alkaen SBS Broadcasting B.V.:n toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Eric van Stadea, joka jättää tehtävän näkemysristiriitojen vuoksi. Georgette Schlick on ensimmäinen nainen hollantilaisen tv-yhtiön johdossa. SBS:n johtoryhmään kuuluvat hänen lisäkseen talousjohtaja André Kreuzen, kaupallisista toiminnoista vastaava johtaja Peter Vertregt ja tv-toiminnasta vastaava johtaja Leo van der Goot. 

SBS Netherlandsin strategia kirkastuu

Sanoma ja Talpa ovat viime kuukausien aikana määritelleet toimenpiteitä, jotka tarvitaan viemään SBS Netherlands uuteen suuntaan. Uusi toimitusjohtaja Georgette Schlick on oikea henkilö johtamaan yhtiötä menestyksekkäästi.

”Sanoma ja Talpa ovat tyytyväisiä saadessaan Schlickin mukaan tiimiin. Nimityspäätös oli yksimielinen. Schlick on miellyttävä ja päätöksentekokykyinen ja juuri näitä ominaisuuksia tarvitsemme vastataksemme haasteisiin, joita SBS kohtaa pyrkiessään kasvattamaan markkinaosuuttaan”, sanoo Sanoma Media Netherlandsin toimitusjohtaja Dick Molman.

”SBS:ssä on valtavasti mahdollisuuksia, vaikka haasteet markkinaosuuden kasvattamiseksi eivät ole helppoja. Uskon ja toivon, että yhdessä uusien kollegojen kanssa pystymme vastaamaan uusien omistajien odotuksiin ja vahvistamaan SBS:n markkina-asemaa paremmilla strategisilla valinnoilla”, sanoo Schlick. 

Georgette Schlick (40) on opiskellut lakia Utrechtin yliopistossa Hollannissa ja suorittanut MBA-tutkinnon ranskalaisessa INSEAD-koulussa. Hän on työskennellyt juristina useissa hollantilaisissa mediayhtiöissä ja toiminut monissa johtotehtävissä. Schlick on yksi lakiasioihin ja taloudelliseen konsultointiin keskittyvän Brunel Legal -yhtiön perustajista ja monikansallisen Brunelin hallituksen jäsen. Viimeisen kolmen vuoden ajan Georgette Schlick on toiminut DutchView-multimediayhtiön toimitusjohtajana. Hän on johtanut menestyksekkäästi lukuisia muutosprosesseja.

Sanoma Oyj


Robin Janszen
Vice President, Communications


Lisätietoja:
Robin Janszen, tel. +31 20 851 2126 (englanniksi ja hollanniksi)
Sanoman konserniviestintä, p. 0105 19 5062, viestinta@sanoma.com

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Monialaisena mediakonsernina tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä lähes 20 000 ammattilaiselle yli 20:ssä Euroopan maassa. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa.