Pörssitiedote 24.9.2010 14:05

Sanoma News Oy:n toimitusjohtajaksi, Sanoma News -liiketoimintaryhmän vetäjäksi ja Sanoman johtoryhmän jäseneksi on 24.9.2010 alkaen nimitetty Pekka Soini, 53.

Pekka Soini on toiminut Sanoma Newsin vt. toimitusjohtajana ja liiketoimintaryhmän vetäjänä 1.4.2010 alkaen, jolloin hänestä tuli myös Sanoman johtoryhmän jäsen. Soini on ollut Helsingin Sanomien palveluksessa vuodesta 1980 eri tehtävissä, viimeksi Helsingin Sanomien liiketoimintajohtajana.

Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja. Pohjoismaiden suurimman sanomalehden Helsingin Sanomien lisäksi se kustantaa Suomen suurinta iltapäivälehteä Ilta-Sanomia ja alueellisia lehtiä. Sanoma News kuuluu maan merkittävimpiin digitaalisen median toimijoihin. Yritysasiakkaille Sanoma News tarjoaa talousuutis- ja painopalveluja.

Sanoma Oyj


Kim Ignatius
johtaja
Talous ja hallinto

Lisätietoja: Konserniviestintä, p. 0105 19 5062 tai viestinta@sanoma.com

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Monialaisena mediakonsernina tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä 20 000 ammattilaiselle yli 20:ssä Euroopan maassa. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa.