Medixine Oy ja Helsingin Sanomat ovat aloittaneet yhteistyön terveys- ja hyvinvointialojen verkkopalveluissa. Yhteistyö koskee Medixinen www.terveyskeskus.fi–palvelua ja HS.fi-portaalin Oma Elämä-osiota.

HS.fi on yksi maamme suurimmista verkkopalveluista yli 1.2 miljoonalla viikoittaisella kävijällään.

Terveyskeskus.fi–portaalin keskeistä sisältöä on sen Terveyskortti. Käyttäjät voivat veloituksetta perustaa oman terveystaltion, johon voi tallettaa kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat. Portaalin laskurit auttavat oma terveydentilan arvioinnissa, asiantuntijat neuvovat tarvittaessa ja palvelusta löytyy myös terveyteen liittyviä keskustelualueita.

"Terveyskortti on yli 20 000 käyttäjällään Suomen johtava palvelu alallaan. Terveyskeskus.fi-portaali taas tarjoaa asiallisen ja turvallisen kanavan terveystietoon. Sisältö on terveydenhuollon ammattilaisten toimittamaa ja olemme kumppanoituneet jo yhdeksän terveys- ja potilasjärjestön kanssa. Yhteistyö HS.fi:n kanssa tuo palvelumme yhä suuremman käyttäjäjoukon tietoon", sanoo Medixine Oy:n toimitusjohtaja, erikoislääkäri Tapio Jokinen.

"Terveyskeskus.fi-yhteistyö vahvistaa verkkopalveluidemme terveys- ja hyvinvointialojen tarjontaa. Meille oli erityisen tärkeää löytää kumppani, joka pystyy jatkossakin laaja-alaisesti kehittämään uusia kiinnostavia sähköisiä palveluita tälle alueelle. Yhteistyön myötä pystymme tavoittamaan kiinnostavan kohderyhmän ja tarjoamaan houkuttelevan mediaympäristön mainostaja-asiakkaillemme", toteaa Helsingin Sanomien sähköisten palveluiden johtaja Petteri Putkiranta.

"Terveys ja hyvinvointi kiinnostavat ihmisiä aina vain enemmän. On tärkeää saada luotettavaa ja ihmisiä aktivoivaa terveystietoa rikastamaan Oma Elämä -palvelua", sanoo Helsingin Sanomien päätoimittaja Reetta Meriläinen.

Helsingin Sanomat kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään. Sanoma News on Suomen johtava sanomalehtikustantaja, jonka tuotteet ovat vahvasti läsnä lukijoidensa elämässä painettuina ja digitaalisina.

Medixine Oy on suomalainen terveys- ja hyvinvointialojen sähköisiin palveluihin erikoistunut yritys. Medixine toimittaa työkalut terveydenhuollon suureen murrokseen, jossa kansalaisen rooli oman terveytensä ylläpitäjänä vahvistuu. Samalla yhteydenpito kansalaisen ja terveyspalveluntarjoajien välillä tehostuu ja helpottuu sähköisillä järjestelmillä. Medixinen järjestelmät tukevat kaikkia sähköisiä viestintätapoja mobiileista laitteista automaattisiin äänipuheluihin ja web-palveluihin. Esimerkkejä Medixinen palveluista ovat kroonisten sairauksien seuranta, sähköinen ajanvaraus, turvallinen viestintä ja erilaiset seulonta- ja muistutusratkaisut. www.medixine.com


Lisätietoja:
Medixine Oy:n toimitusjohtaja, erikoislääkäri Tapio Jokinen, p. 09 452 0020
Helsingin Sanomat, johtaja Petteri Putkiranta, p. 040 550 1551