Lehdistötiedote 25.8.2010

Esmerkin sosiaalisen median seurantaan tarkoitettu Blog&Forum Watch -palvelu on täydentynyt uusilla aktiivisilla ominaisuuksilla. Uusi työkalu Buzz Report nostaa esiin verkon tärkeimmät keskustelut ja niiden olennaisen sisällön. Sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua kuvataan kaavioiden lisäksi viikoittaisella sanallisella yhteenvedolla ja sähköpostihälytykset nostavat normaalia intensiivisemmiksi kiihtyvät keskustelut esiin jo varhaisessa vaiheessa.

Esmerkin sosiaalisen median palvelukokonaisuus vastaa asiakkaan tarpeeseen saavuttaa ajantasainen ja kattava kokonaiskuva blogikeskusteluista ja keskustelupalstoilta. Palvelussa yhdistyvät kehittynyt hakukoneteknologia ja ihmisten tekemä asiantuntijatyö.

- Buzz Reportin avulla asiakas löytää kaiken sosiaalisessa mediassa olevan kohinan keskeltä itselleen oleellisimmat keskustelut ja kommentit. Sosiaalisen median seuraaminen ja siten keskusteluun reagoiminen on yhä helpompaa, kertoo Esmerkin toimitusjohtaja Ilkka Räsänen.


Lisätietoja:
Esmerk Oy, Ilkka Räsänen, toimitusjohtaja, puh. (09) 122 4300, ilkka.rasanen@sanoma.fi


Jakelu:
Tiedotusvälineet

Esmerk Oy tarjoaa asiakkailleen kohdennettua, tiivistä ja kattavaa informaatio- ja mediaseurantapalvelua. Esmerkillä on seitsemän toimipistettä ympäri maailmaa, joissa 200 työntekijää seuraa mediaa 130 maasta. Esmerk Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma News -liiketoimintaryhmään. Lisätietoja osoitteesta www.esmerk.fi.